«Η παρουσιάστρια που μίλησα...» - Η αποκάλυψη του Μαυρικίου για την Γερμανού και τα 12.000 ευρώ

Για να παίξει μουσική στον γάμο του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η παρουσιάστρια που μίλησα...» - Η αποκάλυψη του Μαυρικίου για την Γερμανού και τα 12.000 ευρώ

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν καλεσμένοι το Σάββατο 30/4 στο “Open Weekend” με τον πρώτο μεταξύ άλλων να αποκαλύπτει πως μια παρουσιάστρια που τον έκραζε, του ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει μουσική στο γάμο του για 45 λεπτά.

Η αποκάλυψη αυτή έβαλε σε πολλούς σε σκέψη, με αρκετούς μάλιστα να πιστεύουν πως φωτογράφιζε ουσιαστικά την Ναταλία Γερμανού, γιατί και παρουσιάστρια είναι και dj αλλά και πολλές φορές έχει δείξει την.. εμπάθειά της προς το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Διέψευσε ο Μαυρίκιος ότι η Γερμανού του ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει μουσική στο γάμο του για 45 λεπτά

Ο ίδιος ωστόσο μίλησε το πρωί της Τρίτης 3/5 στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και διέψευσε ότι η Ναταλία Γερμανού είναι το πρόσωπο αυτό που ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει μουσική στο γάμο του για 45 λεπτά.

H "σκληρή" απάντηση της Ναταλίας Γερμανού για όσα υποστηρίζει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Οι χρήστες του Twitter δεν αφήσαν ασχολίαστη τη δήλωση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και άρχισαν να μαντεύουν ποια μπορεί να είναι αυτή η παρουσιάστρια. Ένα από το ονόματα, μάλιστα, που ανέφεραν ήταν αυτό της Ναταλίας Γερμανού, αν και η ίδια έχει σταματήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να παίζει μουσική.

Η παρουσιάστρια που δεν “μασάει” τα λόγια της έδωσε τότε την δική της απάντηση μέσω Twitter, "κλείνοντας" έτσι κάποια στόματα.

«Αν το πιστεύεις αυτό για εμένα, μπλόκαρε με» έγραψε η Ναταλία Γερμανού ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι αυτή η γνωστή παρουσιάστρια.

«Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει. Και να είσαι εσύ, και να το ζήτησες αυτό το ποσό, το κακό που είναι; Κάνεις μία δουλειά και όπως όλοι μας θέλεις και να πληρωθείς. Δηλαδή φτάνουμε στο σημείο πλέον να 'δαιμονίζουμε' και τις δουλειές;», της απάντησε ένας διαδικτυακός της φίλος με την παρουσιάστρια να του απαντάει: «Θέλω να διαχωρίζουμε τις αλήθειες από τα ψέματα».