«Τι είδους αναίσθητο κτήνος....» - Το ξέσπασμα του Νίκου Κοκλώνη για τον βασανισμό της γάτας στην Αιδηψό

Η οργισμένη ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τι είδους αναίσθητο κτήνος....» - Το ξέσπασμα του Νίκου Κοκλώνη για τον βασανισμό της γάτας στην Αιδηψό

Χαμό έχει προκαλέσει το απαράδεκτο και σοκαριστικό περιστατικό στην Αιδηψό όπου ένας άνδρας, κακοποίησε ένα γατάκι, κλωτσώντας το για να πέσει στη θάλασσα, αφού το είχε δελεάσει πρώτα με ένα ψάρι ενώ μάλιστα η παρέα του γέλαγε με το σκηνικό και το βιντεοσκοπούσε, ανεβάζοντάς το μετά στα social media.

Φυσικά, πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν μέσα από τα μέσα δικτύωσης και ανάμεσά τους ήταν ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος έχει αποδείξει πόσο πολύ αγαπά τα ζώα, μιας και πρόσφατα δώρισε ένα σημαντικό ποσό για την νοσηλεία ενός σκυλιού που ήταν αρκετά άρρωστο.

Εξωφρενών ο Νίκος Κοκλώνης με το περιστατικό στην Αιδηψό

«Απο παιδί φρόντιζα τα αδέσποτα της γειτονιάς. Ήταν η χαρά μου. Τα σκυλάκια μου τα προσέχω σαν μωρά. Τι είδους αναίσθητο κτήνος μπορεί να είναι κάποιος που βασανίζει ζώα -κ το βρίσκει κ αστείο;! Μάλλον προσβάλλουμε τα καημένα τα κτήνη αποκαλώντας τον έτσι», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter.

Εκτός εαυτού και η Κατερίνα Καινούργιου με τον βασανισμό της γάτας στην Αιδηψό

Μέσα από τη σημερινή (3/5) εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να σχολιάσει το απαράδεκτο περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από λίγες ώρες στην Αιδηψό με τον 30χρονο που δελέασε μία γάτα με φαγητό και στη συνέχεια την πέταξε στη θάλασσα.

Η παρουσιάστρια «εξερράγη» με την είδηση και μάλιστα μίλησε με πολύ βαριές κουβέντες για τον άνδρα που έκανε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

«Καλά δεν ντρέπονται οι γελοίοι; Τα κτήνη; Εγώ αν ήμουν εκεί στην ταβέρνα θα είχα σηκωθεί και θα τους είχα ρίξει ένα χαστούκι. Δεν θα τους έλεγα ότι είναι λάθος, χαστούκι θα τους έριχνα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το ζωάκι τι φταίει σε όλα αυτά; Σε τι σπίτι έχουν μεγαλώσει αυτοί οι άνθρωποι; Είναι αυτό που λένε και στο Twitter, ντράπηκε και η ντροπή...», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.