«Σηκώνομαι, νιώθω ένα κρακ και...» - Το "ατύχημα" που είχε η Ιωάννα Μαλέσκου

«Παιδιά, δεν σηκώθηκα ξανά! Έπρεπε να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σηκώνομαι, νιώθω ένα κρακ και...» - Το

Ένα περιστατικό που βίωσε πριν καιρό μοιράστηκε η Ιωάννα Μαλέσκου με την ομάδα της και το τηλεοπτικό κοινό το μεσημέρι της Τρίτης στον αέρα της εκπομπής Love It. Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε μια αστεία στιγμή που βίωσε καλεσμένη σε έναν γάμο.

Πάει το φόρεμα της Μαλέσκου

«Είμαι καλεσμένη σε γάμο, πριν έρθω από την Κρήτη στην Αθήνα, μια πολύ ωραία δεξίωση κλπ. Είναι όμως αυτό που σιχαίνομαι εγώ στους γάμους, οι ροτόντες, που πρέπει να σηκώνεσαι για να χαιρετήσεις. Τέλοσπαντων πηγαίνω, φορούσα μια ολόσωμη φόρμα σε σκούρο μπλε ωραίο, ε… Σηκώνομαι και νιώθω ένα κρακ! Δεν ήταν τσίτα, δεν ξέρω τι συνέβη, το κακό το μάτι πήγε εκεί.

Παιδιά, δεν σηκώθηκα ξανά! Έπρεπε να επιστρετεύσω τη γνώση μου. Δεν είχα πάρει μαζί ζακέτα, όπως συνηθίζω να παίρνω, δεν ήξερα τους ανθρώπους που ήταν κοντά και δανείστικα ενα ζακετάκι. Το φόρεσα στη μέση, ήταν ότι πιο λάθος στιλιστικά έχει υπάρξει, τέλεια λύση. Από τότε τσεκάρουμε πάρα πολύ καλά τις ραφές πριν φορέσουμε οτιδήποτε» αποκάλυψε η Ιωάννα, η οποία είχε και μια on air ένταση με έναν καλεσμένο της.

Το μέλλον της Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ

Μια αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα. H παρουσιάστρια μετέφερε τις πληροφορίες που έχει σχετικά με τη συνεργασία τους για την επόμενη σεζόν.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, η Ιωάννα θα μείνει στον σταθμό του Φαλήρου και του χρόνου αφού επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, παρά τα νούμερα τηλεθέασης του Love It που βρίσκονται στον πάτο.

«Εγώ ξέρω ότι παραμένει παιδιά. Εγώ έμαθα πως θα υπάρξουν αλλαγές σε πολύ υψηλόβαθμα στελέχη. Κάποιες αποχωρήσεις και κάποιο πρόσωπο που μπορεί να βρίσκεται λίγο πιο κάτω να πάει πιο πάνω. Το ένα σενάριο είναι αυτό. Ξέρω πως έχει γίνει μια κουβέντα με την Ιωάννα Μαλέσκου. Το δεύτερο σενάριο που προβληματίζει είναι πως αυτή την περίοδο τραβάνε οι κοινωνικές εκπομπές. Ο προβληματισμός όμως είναι πως αυτό μπορεί να μην τραβήξει για πολύ καιρό ακόμη. Δεν ξέρουν αν από Σεπτέμβριο θα έχει ο κόσμος την ίδια διάθεση. Αυτός είναι ο ενδοιασμός τους για το αν παραμείνει η Ιωάννα. Δεν είναι με την Ιωάννα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.