«H νοοτροπία ότι οι θεατρίνες είναι εκδιδόμενες...» - Τα ''είπε'' έξω από τα δόντια ο Καζάκος σε ερώτηση για την κόρη του

«Ο χώρος μας είναι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«H νοοτροπία ότι οι θεατρίνες είναι εκδιδόμενες...» - Τα ''είπε'' έξω από τα δόντια ο Καζάκος σε ερώτηση για την κόρη του

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love it την Τρίτη 3/5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη του, η οποία έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της και μάλιστα έχει ήδη κάνει το πρώτο της ντεμπούτο.

Ο ηθοποιός είναι πάντα πολύ ειλικρινής και στοχεμένος με τις απαντήσεις που δίνει. Έτσι λοιπόν, στην ερώτηση για το πως νιώθει με την επαγγελματική επιλογή του παιδιού εκείνος απάντησε πως είναι χαρούμενος με όλο αυτό και πως σε καμία περίπτωση δε θα την απέτρεπε από το να ακολουθήσει τα όνειρά της.

Άλλωστε εκείνος υποστήριξε και δημόσια, πως δεν συντάσσεται στο έπακρο με τα όσα ακούγονται για κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο αποκαλώντας τον μάλιστα ως έναν από τους πιο καθαρούς χώρους.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Καζάκου για την κόρη του

«Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να αποτρέψω την κόρη μου να ασχοληθεί με την υποκριτική. Δεν θα της έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο. Δηλαδή θα την αποτρέψω να πάει να γίνει ηθοποιός για όσα ακούγονται; Όχι. Καθόλου. Πια νομίζω ότι έχει περάσει η νοοτροπία ότι οι θεατρίνες είναι εκδιδόμενες γυναίκες. Ελπίζω δηλαδή. Ο χώρος μας είναι από τους πιο καθαρούς γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι που βρίσκονται στον χώρο της τέχνης είναι άνθρωποι ευαίσθητοι’.

«Άσε που η Τζένη είναι πολύ στέρεο παιδί, είναι και τσαμπουκαλού, είναι και δυο μέτρα… Έτσι και φας κλωτσιά από εκείνη, έχεις πάει αδιάβαστος» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

"Αφήστε πια ήσυχη την κόρη μου!" - Ξέσπασε ο Καζάκος

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Δευτέρας (11/10) ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο σπουδαίος ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόρη του αλλά και στις συγκρίσεις με τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, ένα θέμα που τον απασχολεί αρκετά τον τελευταίο ειδικά καιρό.

«Είναι άδικο να την συγκρίνουν με την Τζένη Καρέζη. Το έχω φάει κι εγώ όλο αυτό. Πολλοί άνθρωποι το έχουν έτσι στο μυαλό τους, όμως δεν είναι σωστό. Η κόρη μου θα παλέψει με ό,τι έχει και θα κάνει την δική της προσπάθεια. Θυμάμαι που την έβλεπαν όλοι και έλεγαν “αχ τι κρίμα, δεν πήρε τα μάτια της γιαγιάς της”. Αφήστε την ήσυχη πια».

Αναφορικά με το ελληνικό #metoo είπε: «Δεν περίμενα τόση έκταση. Σίγουρα. Σε όλους τους χώρους, όταν υπάρχει εξουσία, το πώς θα το διαχειριστεί αυτός που την έχει, είναι δύσκολο. Στο θέατρο πήρε έκταση, γιατί τα πρόσωπα ήταν γνωστά. Παντού γίνονται αυτά. Το θέατρο είναι η κορυφή του παγόβουνου».