«Μου κάνει εντύπωση που...» - Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη με το περιστατικό στην Αιδηψό

Τα λόγια της στον αέρα της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μου κάνει εντύπωση που...» - Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη με το περιστατικό στην Αιδηψό

Σοκαρισμένο είναι ολόκληρο το πανελλήνιο με το βίντεο με το γατάκι από την Αιδηψό και τη συμπεριφορά του 30χρονου άνδρα, ο οποίος κινδυνεύει με φυλάκιση 5 ετών.

Ανάμεσα στους celebrities που τοποθετήθηκαν δημόσια το φρικτό αυτό συμβάν ήταν και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είναι συγκλονισμένη και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της.

Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη με το περιστατικό στην Αιδηψό

Η παρουσιάστρια αφού πρώτα ρώτησε να να μάθει την ποινή που υπάρχει για βασανισμό ή κακοποίηση ζώου, έπειτα ανέφερε: «Μου κάνει εντύπωση που βλέπεις νέους ανθρώπους – δεν θέλω να χωρίζουμε τους ανθρώπους σε ηλικίες, αλλά λες άνθρωποι άλλης γενιάς, παλιότεροι έχουν μάθει αλλιώς και τη σφαλιάρα στα σχολεία – αλλά από τους νέους ανθρώπους περιμένεις να είναι τελείως διαφορετικοί…».

Οργισμένη η Ιωάννα Μαλέσκου με το περιστατικό στην Αιδηψό

Χαμό έχει προκαλέσει το απαράδεκτο και σοκαριστικό περιστατικό στην Αιδηψό όπου ένας άνδρας, κακοποίησε ένα γατάκι, κλωτσώντας το για να πέσει στη θάλασσα, αφού το είχε δελεάσει πρώτα με ένα ψάρι ενώ μάλιστα η παρέα του γέλαγε με το σκηνικό και το βιντεοσκοπούσε, ανεβάζοντάς το μετά στα social media.

Φυσικά, πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν και ανάμεσά τους ήταν και η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία αναφέρθηκε στο εν λόγω γεγονός στον αέρα της σημερινής 3/5 της εκπομπής, Love it, ούσα αρκετά εκνευρισμένη.

«Μιλάμε τώρα έχει γυρίσει το μυαλό μου, είχε γυρίσει το μάτι μου. Νιώθω πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη του καθενός μας και εγώ προσωπικά αυτά τα οποία βλέπουμε να γίνονται και από νέα παιδιά και μετά βγάζουν την ουρά τους – και το λέω υποτιμητικά για την ουρά τους, γιατί η ουρά είναι σύμβολο για ένα ζώο, δύναμη ζωής για ένα ζώο. Το γεγονός ότι μέσα από ένα βίντεο εντόπισαν ποιος είναι ο δράστης και τι παρελθόν έχει.

Κάπου έλεος! Να πιάσουμε όλοι μαζί το κεφάλι μας και να πούμε “Τι μας έτυχε;”. Εξοργίζομαι, θυμώνω, δεν ξέρω τι άλλο να πω» σχολίασε με έντονο ύφος η Ιωάννα Μαλέσκου.