Ένας χρόνος από τότε που πέθανε η μητέρα της - "Σπαράζει" η ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος

«Μου λείπει τόσο πολύ! Μου λείπει και να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ένας χρόνος από τότε που πέθανε η μητέρα της -

Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η Μαρία Μενούνος έχασε τη μητέρα της, η οποία βγήκε χαμένη δυστυχώς από την μάχη που έδινε καιρό με τον καρκίνο. Η παρουσιάστρια ήταν πολύ δεμένη με την μητέρα της για αυτό και η πληγή της απώλειάς της θα πάρει πολύ χρόνο για να κλείσει.

Η ίδια, με αφορμή το γεγονός ότι συμπληρώθηκαν 12 μήνες από τότε που την έχασε, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σειρά από βίντεο αλλά και μια φωτογραφία, την οποία και συνόδευσε με ένα πολύ σπαρακτικό μήνυμα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί κι άλλα κοινά τους στιγμιότυπα από το παρελθόν.

Ένας χρόνος από τότε που έφυγε από την ζωή η μητέρα της Μαρίας Μενούνος

«Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που πέθανε η μαμά μου. Μου λείπει τόσο πολύ. Μου λείπει και να τη φροντίζω. Μερικές φορές περιμένουμε να είναι πολύ αργά για να τους δώσουμε την επιπλέον αγάπη που τους αξίζει. Η ζωή και το άγχος εμποδίζουν τις τρυφερές στιγμές που θα μπορούσαμε να ζήσουμε.

Με παρηγορεί που ξέρω ότι είχα εκείνο τον χρόνο και αυτές τις στιγμές, τώρα που έφυγε. Λοιπόν φίλοι, το αύριο δεν είναι δεδομένο ζήστε την κάθε μέρα σαν να είναι τελευταία σας και δεν θα έχετε ποτέ τύψεις. Ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να τα μοιραστώ», έγραψε η Μαρία Μενούνος στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ίδια πριν λίγο καιρό έχασε και τον θείο της

Τον θρήνο βιώνουν ξανά στην οικογένεια τους, η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κεν. Μετά τον θάνατο της μητέρα της που έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, η παρουσιάστρια έχασε και τον αγαπημένο της θείο και αδερφό του μπαμπά της, από κορωνοϊό.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας μια κοινή ασπρόμαυρη φωτογραφία τους. Τι κείμενο της μάλιστα, είναι πολύ συγκινητικό.

«Χάσαμε τον πατριάρχη της οικογένειάς μας χτες. Τον θείο μου Arthur. Τον αγαπημένο αδελφό του μπαμπά μου. Πολλές απώλειες τελευταία στην οικογένειά μου αλλά ξέρω ότι είναι σε ένα καλύτερο μέρος με τη μαμά μου και τους γονείς του.

Ήπια ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, το αγαπημένο του, για να τον τιμήσω.

Όταν πέθανε η μητέρα μου, ο Kev (άντρας της παρουσιάστριας) και εγώ ήπιαμε μπύρες και καθίσαμε έξω. Πήγα στη δουλειά την επόμενη μέρα. Η ζωή συνεχίζεται είτε μας αρέσει είτε όχι.

Σήμερα είμαι στη δουλειά. Όλοι έχουμε μια ημερομηνία γέννησης και θανάτου όπως θα συζητήσουμε στην εκπομπή μου τις επόμενες εβδομάδες.

Διαλέγουμε πόσο καιρό θα πενθήσουμε και πώς θα είναι το πένθος.

Είναι διαφορετικό για όλους και δεν ξέρει κανείς πώς νιώθει κάποιος μέσα του.

Λυπήθηκα πάρα πολύ που έβλεπα τον θείο μου να παλεύει με τον Covid. Όπως όμως είπα ξέρω ότι είναι σε ένα καλύτερο μέρος. RIP θείε, σε αγαπάμε πάντα».

Πέθανε ο θείος της Μαρίας Μενούνος