«Η ελευθερία είναι εκεί που...» - Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Όλα όσα ανέφερε ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η ελευθερία είναι εκεί που...» - Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Η κάμερα του Breakfast at Star "πέτυχε" τον Κωνσταντίνο Αργυρό και το πρωί της Τρίτης 3/5 ο καλλιτέχνης έδωσε λίγες παραπάνω πληροφορίες για το νέο τραγούδι του που κυκλοφόρησε και εξέφρασε την άποψή του για το τι κάνει τον ίδιο να αισθάνεται ελεύθερος.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως η διασκευή αφορά ένα από τα αγαπημένα τραγούδια της γιαγιάς του και ήταν πολύ έντονη επιθυμία του να προχωρήσει σε ένα τέτοιο βήμα, ενώ εξήγησε πως ελευθερία είναι το "άνοιγμα" της ψυχής.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού για το καινούριο του τραγούδι

«Το "Ελεύθερος" είναι το opening τραγούδι του νέου μου δίσκου. Μου το τραγουδούσε η γιαγιά μου όταν ήμουν πολύ μικρός και πάντα ήθελα να το κάνω διασκευή. Είναι ένα συναισθηματικό τραγούδι και δηλώνει πολλά. Ελπίζω να το αγαπήσετε», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ τυχερός γιατί συνέπεσα και με το τέλος των περιοριστικών μέτρων και τις μάσκες. Δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο. Η ελευθερία είναι εκεί που ανοίγει η καρδιά σου. Τότε νιώθεις ελεύθερος».

Χαλαρός και άνετος με αθλητικό look - Τράβηξε όλα τα βλέμματα στο κέντρο της Αθήνας

Ο Κωνσταντίνος Άργυρός απαθανατίστηκε από τον φακό σε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας μαζί με φίλο του. Φαίνεται πως ο τραγουδιστής δε θα ακολουθήσει τα χνάρια του υπόλοιπου καλλιτεχνικού κόσμου, μιας και είδαμε πολλούς από το χώρο να παίρνουν το καράβι για τη Μύκονο.

Βέβαια μπορεί να τακτοποιεί τελευταίες υποχρεώσεις του και να αποδράσει τη βδομάδα του Πάσχα. Σε κάθε περίπτωση και η Αθήνα του πάει πολύ του Αργυρού, καθώς διέσχιζε τη Βουκουρεστίου με αθλητικό ντύσιμο, ανέμελο μαλλί και ένα backpack στην πλάτη.

Μετά την περιπέτεια που είχε την οποία και διευθέτησε νομικά, φαίνεται να έχει ηρεμήσει και να μπορεί να αφιερωθεί στα επαγγελματικά του, τα οποία σκίζουν.

Κωνσταντίνος Αργυρός