«Αλλάζω κανάλι όταν...» - Η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε τι κάνει για να προστατέψει τον γιο της

«Δεν θέλω να το ακούσει»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αλλάζω κανάλι όταν...» - Η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε τι κάνει για να προστατέψει τον γιο της

Η Σία Κοσιώνη βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, την Τρίτη 3/5, και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον γιο της, Δήμο, ο οποίος είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά της.

Τα γεγονότα με την υπόθεση της Πάτρας είναι φρικιαστικά και κάθε ανακάλυψη συγκλονίζει το πανελλήνιο, ωστόσο είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και κάθε φορά που προβάλλεται στην τηλεόραση εκείνη προσπαθεί να αλλάζει κανάλι, ώστε να μην χρειάζεται το παιδί της να βλέπει τόσο σκληρές εικόνες.

Η αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη για τον γιο της και την υπόθεση της Πάτρας

«Χτίζεις ένα μηχανισμό άμυνας που κρατάει ό,τι πρέπει να κρατήσει ή ότι δεν μπορεί να αποβάλλει γιατί συμβαίνουν και πράγματα τα οποία μπορεί να σηκώσει η πέτσα σου. Δεν μπορείς να τα μεταβολίσεις, βλέπε πόλεμος, βλέπε την ιστορία με την Πάτρα και πολλά άλλα.

Θα γυρίσεις στο σπίτι σου θα το συζητήσεις, θα πας έξω θα το συζητήσεις, οπότε δεν μπορείς να ξεφύγεις. Κατά τα άλλα, υπάρχει ένα μηχανισμός που δημιουργεί μία άμυνα», δήλωσε αρχικά.

«Αναγκαστικά το παιδί μου είναι ένα πάρα πολύ ενημερωμένο παιδί, γιατί ζω σε έναν συγκεκριμένο κόσμο και εκεί ζει και το παιδί. Παρακολουθεί ειδήσεις, αλλά δεν σας κρύβω πως τον τελευταίο καιρό αλλάζω το κανάλι όταν είναι μπροστά το παιδί.

Όταν ας πούμε παίζει η υπόθεση με τα τρία παιδιά στην Πάτρα, όταν ξέρω ότι θα ακολουθήσει ένα ρεπορτάζ με σκοτωμούς δεν θέλω να το ακούσει. Ξέρει όμως ότι γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία, ξέρει ότι ο πόλεμος είναι ένα κακό πράγμα.

Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να εισάγονται από νωρίς στην αλήθεια, σε μία ισορροπία με το παραμύθι, όμως να μην ονειροβατούνε και τα παιδιά. Μπαίνουμε σε έναν απρόβλεπτο και πολύπλοκο κόσμο, οπότε μικροί και μεγάλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι, πολύ προσγειωμένοι και πολύ υποψιασμένοι», κατέληξε.

Γιατί δεν κάνει δεύτερο παιδί - Όλη η αλήθεια

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Glow, η Σία Κοσιώνη, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο της Δήμο, στο ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού αλλά και στα τρία παιδιά που έχει ο σύζυγός της Κώστας Μπακογιάννης.

H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως όταν ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία η πρώτη της σκέψη ήταν να ταξιδέψει μέχρι εκεί προκειμένου να καλύψει το ρεπορτάζ . Η σκέψη ωστόσο ότι μπορεί να κινδυνέψει η ζωή της για ο γιος της να μεγαλώσει χωρίς μητέρα ή να τη στερηθεί για καιρό ήταν που τη φρέναρε. Μάλιστα, αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν θα ήθελε δεύτερο παιδί.

“Δεν μου περνάει από το μυαλό, γιατί ποτέ δεν ονειρευόμουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά, παρόλο που τελικά την απέκτησα (σ.σ. ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ήδη πατέρας τριών παιδιών). Είμαστε μία μεικτή και αληθινή οικογένεια, τα τρία παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω.

Αλλά επειδή με τον Δήμο έχω κάνει πολύ κόπο, του έχω αφοσιωθεί και έχω προσπαθήσει να του δώσω ό,τι περισσότερο έχω μέσα μου, πιστεύω πως δεν έχω τη δύναμη να το κάνω δεύτερη φορά. Επομένως, εάν έκανα ένα δεύτερο παιδί, πιστεύω πως θα το αδικούσα πάρα πολύ σε σχέση με το πρώτο, λόγω κουράγιου και αντοχής”, είπε χαρακτηριστικά.