Πάτρα: ''Γροθιά στο στομάχι'' η ζωγραφιά που άφησε φίλη της Τζωρτζίνας έξω από το σπίτι της

Τα συγκλονιστικά σκίτσα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: ''Γροθιά στο στομάχι'' η ζωγραφιά που άφησε φίλη της Τζωρτζίνας έξω από το σπίτι της

Η υπόθεση της Πάτρας εξακολουθεί να αποτελεί θέμα επικαιρότητας και όσο οι ειδικοί διεξάγουν την έρευνα τους τόσο συγκλονίζεται η κοινή γνώμη με τα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Το ντοκουμέντο μάλιστα, που έδειξε η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα την Τρίτη 3/5 συγκίνησε ιδιαίτερα τους συντελεστές της εκπομπής και όσους την παρακολουθούσαν.

Πρόκειται για ένα παιδικό σκίτσο, το οποίο αποτυπώνει τα νεκρά κορίτσια σε έναν ανατριχιαστικό διάλογο και στο τέλος της ζωγραφιάς απεικονίζεται η μητέρα με τη μορφή της δολοφόνου. Δεν είναι λίγα τα μηνύματα κάθε μορφής, που φανερώνουν την οργή του κόσμου με τελευταίο εκείνο, το σπαρακτικό του γυναικολόγου που έφερε στη ζωή τα δύο κορίτσια.

Η σπαρακτική ζωγραφιά που έκανε φίλη της μικρής Τζωρτζίνας

Πάτρα: Η φράση που "καίει" τη Ρούλα σε συνάντηση με τον Δασκαλάκη

Μία νέα πληροφορία σχετικά με την υπόθεση (δείτε εδώ τις εξελίξεις με την σπιτονοικοκυρά) της Πάτρας, και πιο συγκεκριμένα για τη σχέση του ζευγαριού πριν συμβούν όλα αυτά και αρχίσουν οι καταθέσεις τους, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Γιώργος Αναστασόπουλος δημοσιογράφος εφημερίδας «Πελοπόννησος», μιλώντας στο MEGA. Ανέφερε λοιπόν στο Live News την τεταμένη σχέση του ζευγαριού ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο, σε συνάντηση σε δικηγορικό γραφείο όταν πια τα πράγματα μεταξύ τους ήταν στο όριο.

Εκεί είχαν τσακωθεί, με τον Μάνο Δασκαλάκη να λέει στη σύζυγό του ότι για το ένα παιδί θα έβαζε το χέρι του στο Ευαγγέλιο πως δεν το έχει πειράξει, ενώ για τα άλλα δύο όχι. Αυτό πυροδότησε έναν έντονο καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον δημοσιογράφο να αποκαλύπτει τη συνέχεια της συζήτησής τους.

Όπως λέει, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έμεινε εκεί, αλλά είπε στη γυναίκα του ότι ξέρει πως έχει κάνει κακό στα παιδιά με παρόμοιο τρόπο και θα τον ανακαλύψει, είτε αυτός ήταν με δηλητήριο είτε με τη μέθοδο της ασφυξίας.