«Μου έλεγαν ότι με μισείς» - Ένταση στον αέρα του ΣΚΑΙ με Κοσιώνη και Μουτσινά

Το "καρφί" της παρουσιάστριας που τον άφησε άφωνο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου έλεγαν ότι με μισείς» - Ένταση στον αέρα του ΣΚΑΙ με Κοσιώνη και Μουτσινά

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τρίτης 4/5 η Σία Κοσιώνη η οποία μίλησε για όλους και για όλα ενώ αναφέρθηκε και στον γιο της. Μάλιστα, ήρθε η επική απάντηση, όταν ο Νίκος Μουτσινάς της είπε: «Η εκπομπή αυτή σε αγαπάει πολύ. Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια».

"Την είπε" η Σία Κοσιώνη στον Νίκο Μουτσινά

«Δόξα Σοι ο Θεός γιατί πραγματικά μη σου τύχει να σε αντιπαθεί ο Νίκος Μουτσινάς. Να σου πω, πες αλήθεια. Όταν ήσουν στον Alpha δεν πολυψηνόσουν… Με συμπαθούσες όταν ήσουν στον Alpha; Έρχονταν τότε και μου έλεγαν «Αυτός ο Μουτσινάς συνέχεια σε κράζει». Εγώ έλεγα εντάξει η δουλειά του είναι. Και μου έλεγαν «Όχι! Σε μισεί»!, του απάντησε εκείνη.

Ο Νίκος Μουτσινάς τότε εξήγησε πως: «Για τα ρούχα σου έλεγα. Θεωρούσα για μένα ότι ήσουν πολύ μετρημένη».

«Ήμουν. Είχες δίκιο. Ενδυματολογικά έχω απελευθερωθεί τα τελευταία 4-5 χρόνια», πρόσθεσε στο τέλος η Σία Κοσιώνη.

Βίντεο πίσω από τις κάμερες του ΣΚΑΙ - Η συμπεριφορά της Σίας Κοσιώνη όταν δεν είναι αέρα

Η Σία Κοσιώνη περνάει πολύ καλά στη δουλειά της και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram ένα story στο οποίο βρίσκεται στο στούντιο και χορεύει χαρούμενη πριν βγει στον τηλεοπτικό ‘αέρα’.

“Τι συμβαίνει εδώ;” αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Ένας χαρούμενος χορός έχουμε να πούμε εμείς, εκτός αν υπάρχει και άλλος λόγος χαράς τον οποίο δεν γνωρίζουμε.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr