Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το τρυφερό μήνυμα από τον γιο του που τον συγκίνησε - Το έδειξε στον αέρα της εκπομπής

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το τρυφερό μήνυμα από τον γιο του που τον συγκίνησε - Το έδειξε στον αέρα της εκπομπής

Βάζοντας μπροστά τον αυθορμητισμό του και την πατρική του αγάπη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε κάτι πολύ απρόοπτο στο χθεσινό επεισόδιο 3/5, «The 2night Show» κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Αναστάσιο Ράμμο (Δείτε εδώ την τεράστια αποκάλυψη που έκανε ο τραγουδιστής). Κοίταξε το κινητό του και είδε ένα πολύ γλυκό μήνυμα από τον γιο του. Γεγονός που δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει στον αέρα της εκπομπής.

«Χαζομπαμπάς» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Το μήνυμα του μικρού τον συγκίνησε τόσο πολύ που δεν δίστασε να δείξει το κινητό του στην κάμερα, αλλά και στον καλεσμένο του, και όπως διακρίνουμε ο γιος του, του είχε στείλει καρδιές μαζί με ένα τρυφερό μήνυμα.

«Μπαμπά μου σ' αγαπάω» έγραφε το μήνυμα του Αναστάση για το οποίο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξήγησε ότι του το έστειλε επειδή θα έφευγε και θα πήγαινε στη γιαγιά του.

Ο Γρηγόρης μάλιστα, τόνισε ότι θέλει λίγο χρόνο για να του απαντήσει και ανταπέδωσε το τρυφερό αυτό μήνυμα του γιου του.

Το μήνυμα του Αναστάση στον πατέρα του Γρηγόρη

«Αν ποτέ αποφασίσει να μιλήσει...»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και, μεταξύ άλλων, μίλησε τόσο για τη σχέση του με τον γιο του Αναστάση όσο και για την σύντροφο του, Νάνσυ Αντωνίου.

Πώς θα περιέγραφες τη σχέση σου με τον μικρό Αναστάση;

Δεν θα ήθελα να σου περιγράψω κάτι. Σκοπός είναι να σου την περιγράψει αυτός, όταν και αν ποτέ αποφασίσει να μιλήσει για τον πατέρα του. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι περήφανος που είναι γιος μου και ότι ο Αναστάσης μου ζει πάντα μέσα στη ψυχή μου.

Κεφάλαιο Νάνσυ. Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή σου αυτό το χαμογελαστό κορίτσι;

Ξέρεις ότι δεν μου αρέσει ποτέ να μιλώ για τα προσωπικά μου. Την άλλαξε πολύ τη ζωή μου η Νάνσυ, προς το καλό.