"Περιμένει παιδάκι" - Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στον αέρα του The 2night show

Οι ευχές του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε μεταξύ άλλων, ο Αναστάσιος Ράμμος και είχε μια απολαυστική συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τραγουδιστής μίλησε για τη συνεργασία του με την Πάολα, για τη ζωή του, ενώ έκανε και μια πολύ γλυκιά αποκάλυψη.

Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 πως θα γίνει για πρώτη φορά θείος και είναι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο μέλος που θα μπει στην οικογένεια τους.

Η αποκάλυψη του Αναστάσιου Ράμμος

«Θα γίνω θείος! Ο αδερφός μου θα γίνει μπαμπάς. Το περιμένουμε τον Ιούλιο να πάνε όλα καλά. Τα πάω καλά με τα παιδιά», εξομολογήθηκε. Να σημειώσουμε πως το πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά είχε αποδείξει και με μια συγκινητική ανάρτηση.

Η εξομολόγηση του για τον πατέρα του

Ο Αναστάσιος Ράμμος βρέθηκε ως καλεσμένος στη εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, και μίλησε για την οικογένειά του και τις σχέσεις του με τα μέλη της, αλλά και τα ψυχολογικά θέματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπος.

Ο τραγουδιστής, τον οποίο πρόσφατα "έκραξε" λιγάκι ο Χρήστος Χολίδης, δήλωσε πως με τον πατέρα του δεν έχει επαφές και του λείπει αυτό, σε αντίθεση με την μητέρα του που έχουν άριστες σχέσεις και είναι πολύ αγαπημένοι. Μάλιστα, αποκάλυψε και πως σύντομα θα γίνει και θείος.

«Δεν έχω πάει καν σε ψυχολόγο, δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Είμαι ανοιχτό βιβλίο, δεν φοβάμαι τίποτα ούτε να με κρίνουν ούτε να δείξω αδυναμίες. Είμαι αυτός που είμαι. Βοήθησε που μίλησα για τις δύσκολες στιγμές μου. Έχω πολλά ψυχολογικά θέματα αλλά τα βγάζω στα τραγούδια μου», δήλωσε αρχικά ο ίδιος.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τώρα είναι η πιο δύσκολη φάση… Μου λείπει ο πατέρας μου. Έχω σκεφτεί να πάω να του μιλήσω και θέλω να πάω, αλλά δεν βρίσκω ελεύθερο χρόνο. Δεν έχω καθόλου επαφή με τον μπαμπά μου. Με τη μητέρα μου είμαστε πολύ αγαπημένοι. Θα γίνω και θείος! Ελπίζω να είναι περήφανοι για μένα. Η μαμά μου είναι η κλασσική Ελληνίδα μάνα!».