Αποκλειστικό: Παντρεύεται πρώην παίκτρια του Survivor

Ευχάριστα νέα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Παντρεύεται πρώην παίκτρια του Survivor

Ξεκίνησαν από το Survivor αλλά το φετινό τους Πάσχα θύμισε το... Love Island! Δύο ζευγάρια από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ έκλεψαν την παράσταση στο «Νησί των Ανέμων», μέσα στη φετινή... παρέλαση επωνύμων που έγινε εκεί φέτος. Όταν ο νικητής του περσινού κύκλου Σάκης Κατσούλης και η συμπαίκτρια-σύντροφός του Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνάντησαν την καλλονή «Μαχήτρια» του φετινού κύκλου, Πελαγία Καζολέα, και τον δικό της σύντροφο-μοντέλο, Γιώργο Καβακάκη, σχημάτισαν ένα αχώριστο παρεάκι που πάει παντού.

Το τελευταίο διάστημα τούς έχουμε δει σε πολλές εξόδους και κοινωνικές εκδηλώσεις, με πιο πρόσφατη την απόδραση του Πάσχα στη Μύκονο. Οι τέσσερίς τους «όργωσαν» τα Ματογιάννια το τετραήμερο του Πάσχα, έμειναν κιόλας στην ίδια βίλα στην Άνω Μερά, γιορτάζοντας τους έρωτές τους και σουβλίζοντας τον οβελία μαζί ανήμερα της Ανάστασης κάτω από την ίδια στέγη και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Survivor 5

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Γιώργος και Πελαγία δεν κρύφτηκαν από την αρχή της σχέσης τους και δηλώνουν φουλ ερωτευμένοι, έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Από την άλλη ο Σάκης και η Μαριαλένα χρειάστηκαν λίγους μήνες μετά το τέλος του Survivor για να παραδεχτούν πως πλέον είναι ξανά ζευγάρι αλλά έκτοτε μιλούν με τα πιο όμορφα λόγια ο ένας για τον άλλον και θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι καλύτερα ακόμα και από την περίοδο που πρωτοερωτεύτηκαν!

Survivor 5 καζολέα γάμος

Σύντομα γάμος γίνεται για παίκτρια του Survivor

Οι πρόσφατες πληροφορίες του YOU λένε ότι ένα από τα δυο ζευγάρια σύντομα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Στο μεταξύ, όμως, τα κορίτσια απόλαυσαν λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι τους! Ο καυτός ήλιος που έλαμπε εκείνες τις μέρες ήταν σαν να... τους οδηγούσε προς την παραλία του Ορνού, με τα δύο ζευγάρια να περπατούν όλο χαμόγελο και να κάνουν την πρώτη τους ηλιοθεραπεία για φέτος.

Ιδιαίτερα τρυφεροί ήταν ο Σάκης και η Μαριαλένα, που πλέον παραδέχονται την σχέση τους και δεν κρύβονται από κανέναν, κάτι που φάνηκε από τις αγκαλιές, τα φιλιά και τα παιχνίδια που έκαναν στην άμμο με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης περιοδικό you

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα 4/5 και κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.