«Δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση, η Μαρία Αντωνά...»: Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για όσα συμβαίνουν στο Survivor στον Άρη Σοϊλέδη

Στον αέρα του Happy Day

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση, η Μαρία Αντωνά...»: Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για όσα συμβαίνουν στο Survivor στον Άρη Σοϊλέδη

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα έμενε ασχολίαστο το χθεσινό τηλεοπτικό ξέσπασμα της Μαρίας Αντωνά. Υπενθυμίζουμε πως η δημοσιογράφος ένιωσε την ανάγκη να δικαιολογηθεί και να ξεχωρίσει τη θέση της από τον σύντροφο της, Άρη Σοϊλέδη, τονίζοντας ότι εκείνη δεν είναι παίκτρια του Survivor και πως δεν πρέπει το κοινό να την αντιμετωπίζει σαν να είναι. (Δείτε εδώ ολόκληρο το ξέσπασμα της Μαρίας Αντωνά)

Ξεκάθαρη θέση δίπλα στην Μαρία Αντωνά πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αυτές τις δηλώσεις σχολίασε το πρωί της Τετάρτης 4/5 η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την παρέα της στον αέρα της εκπομπής «Happy Day».

«Η Μαρία Αντωνά είχε δίκιο σε αυτά που είπε και είχε δίκιο που εκνευρίστηκε, πολύ είχε μείνει ψύχραιμη. Χρησιμοποιούν το όνομα της σαν να πληρώνεται και εκείνη από το Survivor και όλοι γενικώς κάτι υπονοούν για τον σύντροφο της οπότε εκείνος, όταν βγει, θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους».

«Η Μαρία είναι ένα πρόσωπο γνωστό, αναγνωρίσιμο που έχει και βήμα οπότε είναι σαν κάποιος να την προκαλεί να απαντήσει όταν ακούγεται συνέχεια το όνομα της μέσα στο Survivor».

«Άλλο να πεις μια γλυκιά κουβέντα για τον σύντροφο σου και άλλο όλο αυτό το παιχνίδι σε ένα ζευγάρι που πρόκειται να παντρευτεί και να έχει δημιουργηθεί τώρα όλη αυτή η κατάσταση. Άλλο να είναι κάποιος σε αυτό τον χώρο και άλλο να είναι η ζωή και η σχέση του. Για αυτήν δηλαδή ο γάμος της και η σχέση με τον Άρη είναι κάτι που θέλει να είναι πιο προστατευμένο.

Δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση. Σαν να βάζεις μια ταμπελίτσα λίγο πριν παντρευτείς που δεν είναι κολακευτική», τόνισε η παρουσιάστρια.

Βαριά ποινή σε Σοϊλέδη και Ταλάντσεβ - Επικοινώνησαν με τους δικούς τους κρυφά

Στην έναρξη του συμβουλίου για τη δεύτερη ψηφοφορία στο Survivor, σαν βόμβα έπεσε η είδηση από τον Γιώργο Λιανό, πως δύο παίκτες της Μπλε ομάδας, απομακρύνθηκαν από την παραλία "δωροδόκησαν" ντόπιο ώστε να καταφέρουν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους στην Ελλάδα, καταπατώντας έναν από τους πιο βασικούς αγώνες του παιχνιδιού

Πιο Συγκεκριμένα ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ ήταν οι δύο παίκτες που έκαναν το σοβαρό αυτό παράπτωμα, και η ποινή που όρισε για αυτούς η παραγωγή ήταν για τα επόμενα τρία έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα τους να μην συμμετάσχουν.