Survivor 5: Θα πάνε απλοί θεατές στο συμβούλιο - Η ομάδα που κέρδισε την δεύτερη ασυλία

Έπαιξαν με την ψυχή τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Θα πάνε απλοί θεατές στο συμβούλιο - Η ομάδα που κέρδισε την δεύτερη ασυλία

Όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει εμείς στο youweekly.gr η ομάδα που κέρδισε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor την Κυριακή 2/5, ήταν οι Κόκκινοι. Οι παίκτες φαίνεται πως πήραν πολύ ζεστά το θέμα της δεύτερης ασυλίας και δεν θέλησαν να έρθουν στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν κάποιον από τη δική τους ομάδα μιας και όπως είχαν δηλώσει εξαρχής είναι αρκετά αγαπημένοι και δεν θέλουν να χαλάει αυτό

Θα υποδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο

Οι Μπλε, έχουν δεν έχουν μαγειρέψει την ψηφοφορία σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιων, θα κληθούν να υποδείξουν τον δεύτερο παίκτη από την ομάδα τους, τον οποίο θεωρούν αδύναμο κρίκο, ώστε να σταθεί δίπλα στον Τάκη και να αποφασίσει το κοινό ποιον θα κρατήσει και ποιον όχι.

Κατέρρευσε από τον πόνο στον αγώνα η Ασημίνα

Μετά την έναρξη του αγώνα και τις τοποθετήσεις του Τάκη σχετικά με την επόμενη μέρα στο Survivor, Μπλε και Κόκκινοι για μία ακόμη φορά βρέθηκαν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία. Όμως η Ασημίνα δυσκολεύτηκε αρκετά, καθώς ταλαιπώρησε κατά πολύ τον ήδη κουρασμένο αστράγαλο της, εξαιτίας του οποίου είχε μείνει εκτός κάποιες μέρες, και κατέρρευσε χάνοντας τον πόντο.

Αμέσως μετά την ήττα της, λοιπόν, η Ασημίνα ξέσπασε κατά του Τάκη που βιάστηκε να την παρηγορήσει. «Τάκη μου, άσε με! Δεν έχουμε τον ίδιο πόνο… Έλα εντάξει. Τρέχεις με διάστρεμμα; Ωραία». Στη συνέχεια κατέρρευσε πίσω από τον πάγκο της κόκκινης ομάδας και ξέσπασε σε κλάματα.