Survivor 5: «Σήμερα το βουνό...» - Τα πρώτα λόγια της Ασημίνας για την επιστροφή της στα αγωνίσματα

Πάνε για τη νίκη και δεν το κρύβουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Σήμερα το βουνό...» - Τα πρώτα λόγια της Ασημίνας για την επιστροφή της στα αγωνίσματα

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, το Σάββατο 30/4 οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, είναι ιδιαίτερα ευδιάθετοι, μετά το σερί νικών τους, και όπως φαίνεται κινούνται μπρος ολοταχώς για την επόμενη. Πιο συγκεκριμένα η Ασημίνα, μετά την επικοινωνία της με τον σύντροφό της, μπορεί να επιστρέψει στα αγωνίσματα και έτσι η χαρά της είναι διπλή.

Επιστρέφει το βουνό και βλέπει προς τη νίκη

Όπως ανέφερε και η ίδια, είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένη που οι γιατροί της επέτρεψαν να επιστρέψει στα αγωνίσματα, και θέλει να παλέψει να κερδίσουν και το αποψινό έπαθλο, προφανώς για να ευχαριστήσει την ομάδα της για τα έπαθλα που μπόρεσε να ευχαριστηθεί χωρίς να μπορεί να αγωνιστεί λόγο του τραυματισμού της.

«Άγριος» χωρισμός για Σοφιάννα και Σοϊλέδη - Τι συνέβη μόλις έκλεισαν οι κάμερες

Τα πάντα στο Survivor κρέμονται πάντα από μια κλωστή και οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά ευαίσθητες. Μια παραμικρή λανθασμένη κίνηση ή κουβέντα, μάλιστα, είναι ικανή να τις ταράξει και να δημιουργήσει νέα δεδομένα, αλλάζοντας το στάτους των παικτών από φίλους σε εχθρούς.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε ασχοληθεί πολύ έντονα με τον Άρη Σοϊλέδη και τη σχέση του με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία έχει σηκώσει... σκόνη εξαιτίας του επικείμενου γάμου του πρώτου με τη Μαρία Αντωνά.

Για το αν υπάρχει κάτι ερωτικό, βέβαια, ο ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να απαντήσει και να κλείσει στόματα με μια μόνο κίνηση. Η αλήθεια είναι, ότι ερωτική σχέση δεν υπάρχει, αλλά σίγουρα οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά, αφού δεν είναι λίγα αυτά που τους ενώνουν σε χαρακτήρα και ενδιαφέροντα, με αποτέλεσμα να περνούν πολλές ώρες συζητώντας για διάφορα θέματα και να περνούν ευχάριστες στιγμές. Όλο αυτό, όμως, δείχνει να έχει αλλάξει.

Μετά την ενημέρωση της παραγωγής προς τον Σοϊλέδη για το σούσουρο, που έχει επικρατήσει τον τελευταίο καιρό για τον ίδιο, τη Σοφιάννα και τη Μαρία, εκείνος αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με την πρώτη, κάτι που ήδη είχε κάνει, αλλά βλέπει πως οι φήμες συνεχίζουν να «φουντώνουν» ολοένα και περισσότερο.

Συγκεκριμένα, ο Άρης πλησίασε και πάλι.... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr