Ο Δημήτρης Παπάζογλου αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Απέφευγα τον πατέρα μου, τον σνομπάριζα κιόλας»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Δημήτρης Παπάζογλου αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Απέφευγα τον πατέρα μου, τον σνομπάριζα κιόλας»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης ο Δημήτρης Παπάζογλου όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την προσωπική του ζωή ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αναφερθεί και για το πως βίωσε τα παιδικά του χρόνια. Από την άλλη, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει διάφορες αποκαλύψεις για παλιότερες συνεργασίες του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Πίστευα ότι μου έλεγε η μητέρα μου, σε εκείνα τα χρόνια έλεγε πως «ο μπαμπάς σου μας άφησε». Αυτή ήταν η ατάκα. Δεν καταλάβαινα και πολύ, δεν είχα μεγάλη αίσθηση γιατί αυτό που έχει ανάγκη ένα παιδί πρώτα είναι να έχει κοντά την μητέρα του.

Είχα στο πλάι μου την μάνα μου η οποία μου έδωσε πολλή αγάπη και μπόρεσα να πορευτώ στη ζωή μου. Κάποια στιγμή στη ζωή μου βρήκα τον πατέρα μου αλλά δεν κρατήσαμε ιδιαίτερη επαφή. Τα αγόρια πάντα έχουν και μια αντιπαλότητα με τους πατεράδες τους. Όταν είχαμε κάποιες επαφές, τον απέφευγα και τον σνομπάριζα κιόλας λίγο.

Στο σχολείο ήμουν ένα ευαίσθητο παιδάκι αλλά, όταν μου ερχόταν το άδικο, το αντιμετώπιζα. Μια φορά πέταξα σε έναν και μια γλάστρα στο κεφάλι και του το έσπασα! Αυτό που είχα στο κύτταρο μου ήταν μια απίστευτη ελευθερία που δεν επέτρεπα να με πληγώσουν τα γύρω γύρω. Ήταν έτσι οχυρωμένη η φύση μου που δεν ένιωθα μειονεκτικά».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπάζογλου

Οι δηλώσεις του χορευτή για την αείμνηστη ηθοποιό, Αλίκη Βουγιουκλάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκαλύπτοντας, ποιο ήταν το μεγάλο μειονέκτημα που είχε η απόλυτη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Λίγο καιρό αφού βγήκαν στη δημοσιότητα μερικές σπάνιες φωτογραφίες από το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ο Δημήτρης Παπάζογλου μίλησε για τη συνεργασία του με την ηθοποιό.

«Για την Αλίκη έχω πει πάρα πολλά πράγματα, ήταν η μοίρα μου. Αν δεν ήταν η Αλίκη δεν θα είχα έρθει σε αυτό τον καναπέ με το μπλε βελούδο να κάθομαι να μιλάω σε εσάς. Ρίσκαρε μαζί μου, όταν ήμουν ένα παιδάκι που ήρθε άγνωστο και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω την Εύθυμη χήρα σε μια τεράστια παράσταση. Με την μόνη διαφορά ότι εγώ την Εύθυμη Χήρα την είχα χορέψει στην όπερα της Βέρνης, που ήμουν χορευτής και την είχα δει σε ένα υπερθέαμα και το ήξερα το έργο.

Δεν μπόρεσα να ψυχολογήσω ποτέ την Βουγιουκλάκη. Την Αλίκη δεν την έλεγες την καλύτερη χορεύτρια του κόσμου, όχι. Είχε ένα μεγάλο μειονέκτημα που την έκανε να την αμφισβητούν σαν ταλέντο. Δεν είχε ρυθμό», είπε χαρακτηριστικά.