«Οι φωτογραφίες υπήρχαν στα εγκληματολογικά...» - ''Κόλαφος'' ο Κουσουλός για όσα έχει στα χέρια του

«Αυτό που είναι το φλέγον είναι να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Οι φωτογραφίες υπήρχαν στα εγκληματολογικά...» - ''Κόλαφος'' ο Κουσουλός για όσα έχει στα χέρια του

Ο Πέτρος Κουσουλός βρέθηκε καλεσμένος την Τετάρτη 4/5 στην παρέα του Super Κατερίνα για να συζητήσει δημόσια όσα έχει δηλώσει για την υπόθεση της Πάτρας αλλά και όσα πρόκειται να αποκαλύψει μέσα στις επόμενες μέρες από το ρεπορτάζ, που ετοιμάζει.

Ο δημοσιογράφος έχει πάρει σχεδόν πατριωτικά την τραγωδία, που έχει δημιουργηθεί με το θάνατο των 3 κοριτσιών. Η υπόθεση παραμένει κρίσιμη ωστόσο τα στοιχεία, που βγαίνουν στο φως βοηθούν σημαντικά την έρευνα. Πιο αναλυτικά, μεταξύ των όσων παρέθεσε, ξεκαθάρισε για τις φωτογραφίες, που φανέρωσε οι οποίες υποδήλωναν πως η μικρή Ίριδα υπέστη ασφυξία.

Oι δηλώσεις του Πέτρου Κουσουλού για την υπόθεση στην Πάτρα

«Οι πρώτες ιατροδικαστικές έρευνες είναι σαν να μην υπάρχουν. Η Ίριδα κατέληξε από αγενεσία φλεβόκομβου. Όλα επαναξιολογούνται εκεί που κατατείνουν οι δικές μου πληροφορίες είναι ότι υπήρξε εγκληματική ενέργεια και επήλθε ασφυκτικός θάνατος».

«Αυτό που είναι το φλέγον είναι να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει κι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτές οι φωτογραφίες υπήρχαν στα εγκληματολογικά της Πάτρας σύμφωνα με τις πληροφορίες μου έπρεπε να έχουν σταλεί στη δικογραφία, παρ΄όλα αυτά παρέπεσαν με αποτέλεσμα να μην φτάσουν ποτέ στην Αθήνα. Μέχρι την Κυριακή δεν ήταν στην Αθήνα, τώρα νομίζω τις έχουν λάβει.

«Είπαν ότι έχω κάνει photoshop στις φωτογραφίες, ότι πλήρωσα για να τις πάρω. Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Εμείς δεν βγάλαμε το πρόσωπό της, αναδείξαμε τα ευρήματα» είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

«Ήταν μία σχέση on and off, υπήρχαν σκιές σε όλο αυτό. Κάθε φορά που υπήρχε μία κόντρα, “έφευγε” ένα παιδί και πάθαινε ανακοπή η Τζωρτζίνα. Προσπαθούσε να γυρίσει τον άνδρα της σπίτι και το επιτύγχανε»

Ο αναλυτικός λογαριασμός «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Η αποκάλυψη του Πέτρου Κουσουλού

Τα δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα στην Γιώτα Κηπουρού έχουν έρθει στο προσκήνιο της υπόθεσης στην Πάτρας. Το αν προπαγανδίζει τα media και το ποιος είναι ο ρόλος της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει κινήσει το ενδιαφέρον δημοσιογράφων και «Αρχών».

Όμως για ακόμα μια φορά ο Πέτρος Κουσουλός, έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», που «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, το δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε από το κινητό της 33χρονης κατηγορούμενης.

«Υπάρχουν ντοκουμέντα που δείχνουν ότι το δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα έγινε από την 33χρονη στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού με σκοπό να βάλει στο κάδρο των υπόπτων για τους θανάτους των τριών παιδιών και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Στη συνομιλία που έλαβε χώρα στις 25/3 μεταξύ άλλων το πρόσωπο στην άλλη άκρη του ακουστικού συστήνεται και πάλι ως η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου και με αλλοιωμένη φωνή δηλώνει φοβισμένη για το παιδί της και ότι δεν μπορεί πια να δει την κόρη της».

Ωστόσο ο αναλυτικός λογαριασμός του κινητού τηλεφώνου της 33χρονης, δίνει τις απαντήσεις.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, υπάρχει κλήση στις 25 Μαρτίου προς τη Γιώτα Κηπουρού στις 11:01 με διάρκεια 2:18 λεπτών και άλλη μία στις 11:33 με διάρκεια 6:52 λεπτών από τη Ρούλα Πισπιρίγκου.