«Θα βάλω τα κλάματα! Με συγχωρείτε...» - Κατέρρευσε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

Με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε τρανς άτομο σε εκκλησία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα βάλω τα κλάματα! Με συγχωρείτε...» - Κατέρρευσε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου την Τετάρτη 4/5 μετά την ένταση που είχε δημόσια με το κοντρόλ και τους συνεργάτες της, φιλοξένησε ένα θέμα στην εκπομπή της, το οποίο την άφησε άφωνη και προκάλεσε την συγκίνηση της. Πρόκειται για περιστατικό, που σημειώθηκε σε εκκλησία της χώρας, στην προσπάθεια ενός τρανς ατόμου να επισιτιστεί.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η γυναίκα, ο παπάς της απάντησε με πολύ άσχημο και χυδαίο τρόπο κάτι που πλήγωσε την ίδια ενώ παράλληλα τάραξε την Κατερίνα. Με φανερή τη δυσκολία της να αποδεχτεί το πόσο ρατσιστικά λειτούργησε μέρος του οίκου του θεού, τόνισε πως αυτή δεν είναι σίγουρα η εκκλησία, που ονειρεύεται ένας χριστιανός και φυσικά η ίδια.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για περιστατικό στην εκκλησία

«Θα βάλω τα κλάματα! Με συγχωρείτε… Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που είδα. Είναι η γυναίκα και ευγενικά ρωτάει «για ποιο λόγο δεν μου δίνεται να φάω», ούτε τον βρίζει, ούτε τον απειλεί, ούτε του λέει κάτι. Και της λέει είσαι άνδρας με βυζιά»; Αυτό της είπε; Είναι δυνατόν; Και στη συνέχεια πάει και της κάνει επίθεση λέγοντας πως τα οικονομάει» αναφώνησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχω πάθει σοκ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εν έτη 2022 υπάρχουν άνθρωποι που κηρύσσουν τον λόγο του Θεού, το αγαπάτε αλλήλους και δεν δίνουν φαγητό σε μια γυναίκα, έναν άνθρωπο που έχει κάνει αλλαγή φύλου, σε μια τρανς… Τι είναι αυτά που ακούμε; Είμαστε καλά; Σε τι κοινωνία θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας; Δηλαδή έχω πάθει σοκ».

«Αυτή είναι η εκκλησία που θέλουμε; Έχω σοκαριστεί και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Καλά δεν ντρέπονται οι γελοίοι;» - Έξαλλη για άλλη μια φορά η Καινούργιου με κοινωνικό ζήτημα

Μέσα από τη σημερινή (3/5) εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να σχολιάσει το απαράδεκτο περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από λίγες ώρες στην Αιδηψό με τον 30χρονο που δελέασε μία γάτα με φαγητό και στη συνέχεια την πέταξε στη θάλασσα (δείτε εδώ το σοκαριστικό βίντεο).

Η παρουσιάστρια «εξερράγη» με την είδηση και μάλιστα μίλησε με πολύ βαριές κουβέντες για τον άνδρα που έκανε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Καλά δεν ντρέπονται οι γελοίοι; Τα κτήνη; Εγώ αν ήμουν εκεί στην ταβέρνα θα είχα σηκωθεί και θα τους είχα ρίξει ένα χαστούκι. Δεν θα τους έλεγα ότι είναι λάθος, χαστούκι θα τους έριχνα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το ζωάκι τι φταίει σε όλα αυτά; Σε τι σπίτι έχουν μεγαλώσει αυτοί οι άνθρωποι; Είναι αυτό που λένε και στο Twitter, ντράπηκε και η ντροπή...», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.