Ποιον στίχο από «Το Κάτι» αρνείται να τραγουδήσει εδώ και 22 χρόνια η Καίτη Γαρμπή; - Η αντίδραση του Φοίβου

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποιον στίχο από «Το Κάτι» αρνείται να τραγουδήσει εδώ και 22 χρόνια η Καίτη Γαρμπή; - Η αντίδραση του Φοίβου

Η Καίτη Γαρμπή, που γιορτάζει σήμερα τα 25 χρόνια επέτειο γάμου με τον Διονύση Σχοινά - δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο τραγουδιστής - παραχώρησε συνέντευξη στη «Lifo» και αποκάλυψε πως εδώ και 22 χρόνια, αρνείται να πει έναν στίχο από το τραγούδι «Αυτό το κάτι» που σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Ο στίχος που δεν θέλει να ξανατραγουδήσει η Καίτη Γαρμπή

«Είχα έντονη διαφωνία με τον Φοίβο για τον στίχο του ‘Κάτι’ εκεί που ακούγομαι να λέω ‘ξέρεις ως προς το μέγεθος’. Τον θεωρούσα χυδαίο και αταίριαστο στον δικό μου λόγο. Και δεν τον ξαναείπα ποτέ εδώ και 22 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε», παραδέχτηκε η τραγουδίστρια.

Σε άλλο σημείο μίλησε για τη σέξι εμφάνιση που είχε κάνει στην Eurovision με εκείνο το αλήστου μνήμης γαλάζιο φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη: «Τότε σχολίαζαν αν φορούσα εσώρουχο μέσα από την ομολογουμένως αποκαλυπτική τουαλέτα και απλά δεν απαντούσα στα σχόλια. Έπειτα από 29 χρόνια και σε τέτοιους καιρούς το ίδιο σχόλιο θα εκλαμβανόταν σαφώς ως σεξιστικό και συνεπώς “θα βράσει το κύμα της Γαρμπή».

Για το σχόλιο την άρνηση της Γαρμπής να τραγουδήσει το συγκεκριμένο στοίχο είχε μιλήσει και ο στιχουργός και συνθέτης Φοίβος, σε συνέντευξή του στο «Ενώπιος Ενωπίω».

«Δεν ήταν χοντρός καβγάς, απλά αδιαφορούσα για αυτά που μου έλεγε. Δεν τσακώθηκα ποτέ μαζί της. Δεν ήθελε να πει το “μέγεθος” και την ατάκα για τον Σχοινά και της λέω αυτό είναι το αλατοπίπερο στο τραγούδι, και έβαζε τον σκηνοθέτη τον Κώστα Καπετανίδη να με παίρνει και να μου λέει “σε παρακαλώ βγάλτα αυτά γιατί κάθεται και κλαίει και δεν μπορώ να την μακιγιάρω να γυρίσω το βίντεο κλιπ. Λέω δεν πειράζει άφησέ την, θα το πάρει απόφαση. Δεν είχα πεισμώσει απλά θεωρούσα ότι θα της κάνει πάρα πολύ καλό αυτό, όπως έγινε», είπε ο συνθέτης.

Ο άντρας που ενώνει την Καίτη Γαρμπή με την Άντζελα Δημητρίου

Καίτη Γαρμπή - Άντζελα Δημητρίου: Δύο ονόματα που καθόρισαν την ελληνική μουσική βιομηχανία και που συνεχίζουν να γεμίζουν τις πίστες.

Πολλοί αγνοούν πως οι δύο μεγάλες τραγουδίστριες κάποτε είχαν έρθει αρκετά κοντά, με αφορμή τα... διαβάστε την συνέχεια