Δεκάδες οι αντιδράσεις κάτω από το βίντεο του Διονύση Σχοινά - Γιορτάζει την επέτειο γάμο του με την Καίτη Γαρμπή

«25 χρόνια μαζί βασίλισσά μου»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεκάδες οι αντιδράσεις κάτω από το βίντεο του Διονύση Σχοινά - Γιορτάζει την επέτειο γάμο του με την Καίτη Γαρμπή

Είναι από τα σκηνικά που έχουν μείνει χαραγμένα στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης. Ο λόγος για την on air πρόταση γάμου που είχε κάνει ο Διονύσης Σχοινάς στην αγαπημένη του Καίτη Γαρμπή, στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά. (Δείτε εδώ πόσο μεγάλωσε ο γιος τους)

Ο Διονύσης Σχοινάς γιορτάζει τα 25 χρόνια έγγαμου βίου με την Καίτη Γαρμπή

Ήταν Παραμονή Πρωτοχρονιάς 1997, πριν από 26 χρόνια, όταν έγινε η πρώτη τηλεοπτική πρόταση γάμου στην Ελλάδα, με τον Διονύση Σχοινά να ξαφνιάζει την Καίτη Γαρμπή, αλλά και παρουσιάστρια.

Χωρίς κανείς να το περιμένει, ο τραγουδιστής έβγαλε από την τσέπη του το δαχτυλίδι και έκανε την πρόταση. «Τι θα γίνει; Θα με παντρευτείς τελικά;», είπε, όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε τι εύχεται για τον νέο χρόνο.

Η Καίτη έμεινε άφωνη και -σαστισμένη και εμφανώς συγκινημένη- ψιθύρισε «είσαι τρελός;», η παρουσιάστρια ζήτησε να γίνει η Πρωτοχρονιά νωρίτερα (ήταν είκοσι λεπτά πριν από τις 23:00) και τα μηχανάκια της AGB πήραν τότε φωτιά, όπως αναφέρει το protothema.gr

Τον Μάιο του 1997 η Καίτη και ο Διονύσης ενώθηκαν μετά τα ιερά δεσμά του γάμου και από τότε είναι μαζί και αχώριστοι. Ο τραγουδιστής με αφορμή τα 25 χρόνια έγγαμου βίου ανέβασε στο Instagram του το βίντεο με την πρόταση γάμου. «25 χρόνια μαζί βασίλισσα μου», έγραψε στη λιτή πλην περιεκτική και γεμάτη αγάπη ανάρτησή του.

Ήθελα «να ανοίξει η γη να με καταπιεί», είχε πει σε συνέντευξή του στον Νίκο Μουτσινά ο τραγουδιστής για την γενναία του απόφαση να ζητήσει την Καίτη Γαρμπή σε γάμο μπροστά σε όλη την Ελλάδα.

«Μόνο αγάπη χρειάζεται η ζωή μας»

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς αποτελούν ένα υπόδειγμα ζευγαριού σχετικά με το πως η φλόγα του έρωτα δεν σβήνει με το πέρας του χρόνου, αλλά αντιθέτως δυναμώνει. Η τραγουδίστρια ούσα πολύ ενεργή στα social media, έκανε ένα post στο Instagram εκφράζοντας για άλλη μια φορά δημόσια την αγάπη της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετράει 25 χρόνια μαζί και η Γάρμπη θέλησε με μια φωτογραφία του παρελθόντος να γράψει λόγια αγάπης στον άντρα της. Συγκεκριμένα, δανείστηκε στοίχους του μεγαλύτερου εν ζωή ερωτικού τραγουδιστή, του Γιάννη Πάριου. Αναμφίβολα ο Σχοινάς θα ένιωσε πολύ όμορφα με την κίνηση αυτή, καθώς και εκείνος με τη σειρά του δηλώνει συνέχεια τον θαυμασμό του προς την Καίτη.

«Μόνο αγάααπη χρειάζεται η ζωή μας, όλα τα χρόοονια που θά μαστε μαζίιι, @dionisis_sxoinas αγάπη μου!» έγραψε η Καίτη Γαρμπή.