«Η Ζήνα Κουτσελίνη με έκανε...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου

Η ιστορία από την αρχή της καριέρας της που δεν γνώριζε κανείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η Ζήνα Κουτσελίνη με έκανε...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου

Ο Πέτρος Κουσουλός βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (4/5) καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για την υπόθεση της Πάτρας) και έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου του αποκάλυψε πως η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν αυτή που της στάθηκε στην αρχή της καριέρας της και την έκανε κεντρική παρουσιάστρια.

«Με τη Ζήνα γνωριζόμαστε χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που τον έχω στην καρδιά μου. Είναι ευλογία να δουλεύεις σε ένα περιβάλλον που αυτό που βλέπεις, αυτό συμβαίνει», είπε ο Πέτρος Κουσουλός και με αφορμή τη φράση του αυτή, η Κατερίνα Καινούργιου του αποκάλυψε πόσο πολύ τη βοήθησε η Ζήνα.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τη Ζήνα Κουτσελίνη

«Το ξέρεις ότι η Ζήνα με έκανε κεντρική παρουσιάστρια; Τότε με το "Δέστε Τους”, η Ζήνα είπε να κάνω το καλοκαιρινό. Της την έπεσαν όλοι. Θυμάμαι η Ζήνα όταν ήθελε να με ηρεμήσει μου έβαζε μουσική και μου τραγουδούσε στο ακουστικό. Αγαπάει πολύ τις γυναίκες παρουσιάστριες και της αρέσει να είναι ωραίες οι γυναίκες. Έχει αναδείξει πολύ κόσμο».

Λίγο πριν την αποκάλυψή της, τσακώθηκε για ακόμη μία φορά με το κοντρόλ

Όπως έχουν παρακολουθήσει οι τηλεθεατές εδώ και αρκετό καιρό, οι σχέσεις της Κατερίνας Καινούργιου με το κοντρόλ της εκπομπής της στον ALPHA είναι λίγο περίεργες. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γίνει έξαλλη μαζί τους και έχει ξεσπάσει στον αέρα.

Σήμερα λοιπόν, Τετάρτη 4/5 καλεσμένος στο Super Κατερίνα βρέθηκε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός με σκοπό να μιλήσουν για την υπόθεση της Πάτρας. Την ώρα λοιπόν που πήγε να τον ρωτήσει για την Ρούλα Πισπιρίγκου, της μίλησαν από το ακουστικό και για ακόμη μια φορά ενοχλήθηκε έντονα.

«Εντάξει, δεν μπορώ να κάνω κάτι, σε αυτό θα πήγαινα αλλά ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις. Ρωτήστε εσείς ρε παιδιά», είπε σε έξαλλη κατάσταση.

Και λίγα λεπτά αργότερα πρόσθεσε: «Παιδιά απλά αν δεν με αφήνετε να κάνω ην δουλειά μου και δεν με εμπιστεύεστε, δεν μπορώ, σας παρακαλώ».