Ατύχημα για την Τζένη Μελιτά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ατύχημα για την Τζένη Μελιτά

Την Τζένη Μελιτά την βλέπουμε την φετινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ2 όπου παρουσιάζει την εκπομπή «Κυψέλη». Πιο συγκεκριμένα, η έναρξη της σημερινής της 4/5 εκπομπής ξεκίνησε κάπως διαφορετικά για την ίδια καθώς αποκάλυψε στην συμπαρουσιάστριάς της Δάφνης Καραβοκύρη, το ατύχημα που είχε. Δείτε επίσης την τρομερή αποκάλυψη που είχε κάνει καλεσμένος στην εκπομπή τους.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Μην το δείχνετε, είναι χάλια. Είναι σαν να έπαιζα τέσσερις ώρες ποδόσφαιρο στις αλάνες. Έπεσα στο πεζοδρόμιο. Από πέσιμο πήγα. Τα έχω καταγγείλει επανειλημμένως τα πεζοδρόμια.

Στις μισές περιπτώσεις φταίνε τα πεζοδρόμια που δεν είναι καθόλου καλά και δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε και στις άλλες μισές φταίμε εμείς. Εγώ δεν πρόσεχα χθες, ξέρεις είχα πενήντα τσάντες, έναν καφέ. Ξέρεις πόσο πόναγα; Σκίστηκε όλο το παντελόνι και επειδή θα πήγαινα στην κτηνίατρο να πάρω για το σκυλάκι μου τροφή, λέω δεν το κοιτάς και λίγο το πόδι μου;».

Η αποκάλυψη της Τζένης Μελιτά στον αέρα της εκπομπής της

"Είχα λιποθυμήσει" - Το ακραίο ατύχημά της στο STAR

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Τζένη Μελιτά το απόγευμα της Πέμπτης 24/3, η οποία μοιράστηκε το ακραίο περιστατικό που είχε ζήσει όταν ακόμη συμμετείχε στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως έχασε τις αισθήσεις της όταν ήταν live στην τηλεόραση και ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν εκείνος που την είχε σηκώσει.

Δεν κατάλαβε ποτέ τον λόγο που συνέβη αυτό, όπως δήλωσε, αλλά ένιωσε ασφάλεια και καμία ντροπή καθώς από τους παρουσιαστές είχε δημιουργηθεί ένα πολύ όμορφο κλίμα.

«Παλαιότερα, στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου όταν ήμουν, είχα λιποθυμήσει. Δεν ξέρω τον λόγο. Είχα πάει στον γιατρό, εκεί στο κανάλι που ήμουν, με είχε μετρήσει και δεν είχα κάτι. Αλλά ναι είχε συμβεί αυτό στον αέρα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Στον αέρα ή σε διάλειμμα, δεν θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής, πάντως είχα δίπλα μου τον Στέλιο Χανταμπάκη και με είχε σηκώσει. Αυτό το θυμάμαι».

«Το θυμάμαι ακόμη αλλά υπήρχε τόση αγάπη και από την Μαρία και από τον Φώτη και από όλους οπότε δεν είχα αισθανθεί άσχημα» ανέφερε η Τζένη Μελιτά στο τέλος.