Έπιασε στα πράσα τον κλέφτη του αυτοκινήτου του - Η συγκλονιστική περιγραφή του Πέτρος Λαγούτη

Την ώρα που το παραβίαζε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έπιασε στα πράσα τον κλέφτη του αυτοκινήτου του - Η συγκλονιστική περιγραφή του Πέτρος Λαγούτη

Καλεσμένος στην εκπομπή Κυψέλη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 3/5 ο Πέτρος Λαγούτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μέσα σε όλα και για το απίστευτο σκηνικό που βίωσε πριν μερικά χρόνια, όταν την ώρα που γυρνούσε από τη δουλειά του, έπιασε στο τσάκ τον κλέφτη του αμαξιού του.

Όταν ο Πέτρος Λαγούτης έπιασε στα πράσα τον κλέφτη του αμαξιού του

«Γύρναγα από το μαγαζί και φεύγω για να γυρίσω στο σπίτι και βλέπω μέσα στο αυτοκίνητο έναν άνθρωπο, κοιτάω την πινακίδα και ήταν το δικό μου. Πήγα του χτύπησα το τζάμι και του είπα ότι “έχεις κάνει λάθος αυτοκίνητο”.

Τότε ανοίγει το τζάμι και μου λέει “δικό σου είναι; του λέω ναι, ανοίγει την πόρτα και μου λέει δεν σου έχω κάνει ζημιά και του λέω όπως βλέπεις ούτε εγώ σου κάνω ζημιά”. Στη συνέχεια βγαίνει και μου λέει τη φοβερή ατάκα, “να στο κλειδώσω; το κλειδώνει και φεύγε”» περιέγραψε ο Πέτρος Λαγούτη, ο οποίος πρόσφατα μίλησε και την Μυρτώ Αλικάκη.

«Ο τζόγος στη ζωή μου μπήκε...»

Το πρωί της Τετάρτης 3/3 ο Πέτρος Λαγούτης έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, "Πάμε Δανάη" και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Ύστερα από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του για μαρτυρίες σε περιστατικά βίας (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε), ο ηθοποιός εκφράστηκε για τα περιστατικά λεκτικής βίας και γενικότερα του bullying που έχει δεχθεί στον εργασιακό του χώρο, ενώ μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό του στον τζόγο και την απεξάρτηση.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Μια φορά που η κατάσταση έφτασε σε τέτοιο βαθμό δεν αποχώρησα. Σήμερα ίσως να το έκανα και δεν αναφέρομαι μόνο σε σεξουαλική παρενόχληση. Μιλάω πιο πολύ για λεκτική, εργασιακή βία και ένα bullying το οποίο ειδικά στο θέατρο το συναντούσες».

«Είμαστε πια κοντά στις δίκες, ας περιμένουμε και ας ευχηθούμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Πια οι υποψήφιοι θύτες θα σκεφτούν πολύ περισσότερο το να οδηγηθούν σε τέτοιες συμπεριφορές και όλοι οι υπόλοιποι θα αντιδράσουν πολύ πιο εύκολα», προσθέτει στη συνέχεια.

Τέλος, εξηγεί: «Ο τζόγος στη ζωή μου μπήκε από την κλειδαρότρυπα. Δεν σου ζητάει την άδεια και οποιοσδήποτε εθισμός δεν έρχεται μια μέρα να σου πει ότι θα κυριεύσει τη ζωή σου. Είναι μια ασθένεια προοδευτική» συμπλήρωσε ο πρωταγωνιστής στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Μεγάλο Κανάλι. «Όταν πήγα για απεξάρτηση δεν είχα άλλη επιλογή. Πραγματικά ήμουν σε ένα σημείο που θα έπρεπε ή να αφεθώ στην άβυσσο και να καταστραφώ ή να κάνω κάτι για αυτό».