Είναι νέος και ωραίος - ''Έσκασαν'' πληροφορίες για τον νέο σύντροφο της Ανδρομάχης

Μετά τα καυτά φιλιά που έδιναν στα μπουζούκια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Είναι νέος και ωραίος - ''Έσκασαν'' πληροφορίες για τον νέο σύντροφο της Ανδρομάχης

Η Ανδρομάχη Δημηροπούλου βρίσκεται στα καλύτερα της αφού τα νέα που γίνονται γνωστά για εκείνη τελευταία είναι μόνο ευχάριστα. Από τη μία η κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού ''Έλα'' με το οποίο ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision και από την άλλη η νέα της σχέση, που έγινε γνωστή.

Η τραγουδίστρια δεν κάνει αποτυχημένες προσπάθειες να κρύψει τον νέο της σύντροφος μιας και πρόσφατα την είδαμε σε τρυφερά τετ -α- τετ με το αγόρι της στα μπουζούκια. Μέχρι πρότινος δεν ξέραμε πολλά για εκείνον, ωστόσο την Τετάρτη 4/5 μέσα από την εκπομπή Love it, γνωστοποιήθηκαν κάποιες σχετικές πληροφορίες. Το όνομα αυτού Ανδρέας, ο οποίος είναι κοντά ηλικιακά με την Ανδρομάχη, αφού είναι στα 25 και όπως λέγεται έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων.

Αποκαλύψεις για τον νέο σύντροφο της Ανδρομάχης Δημητροπούλου

«Φωτογραφίες μου βρέθηκαν παντού, είναι τραγικό»

Το βράδυ της Τρίτης 8/02 η Ανδρομάχη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2night show» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το revenge porn (που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό) είχε αντιμετωπίσει από τον πρώην σύντροφό της όταν ήταν μόλις 15 χρόνων.

«Ένα πρόβλημα τέτοιο μεγαλοποιείται πάρα πολύ όταν ένα παιδί δεν μπορεί να μιλήσει στους γονείς του. Έγινε στα 15. Φωτογραφίες μου βρέθηκαν παντού. Πέρα του ότι είναι τραγικό, είναι μια τεράστια ευθύνη που δεν το κάνεις σε κανένα. Ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερός μου.

Αρχικά έμαθα ότι κυκλοφορούν στα κινητά. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου… Είπα θα το πω στις φίλες μου. Η παρέα μου ντρεπόταν για εμένα. Κόσμος γύρω έπιανε τις μαμάδες τους κι έλεγε μην την κάνετε παρέα γιατί έχει κάνει αυτό… Ήταν μια πολύ σκοτεινή περίοδος της ζωής μου».