«Καλέ σταμάτα...» - Ασύλληπτο περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη και την Μιμή Ντενίση στον αέρα του Mega

Η ατάκα που άφησε «κάγκελο» την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Καλέ σταμάτα...» - Ασύλληπτο περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη και την Μιμή Ντενίση στον αέρα του Mega

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (4/5) η Μιμή Ντενίση, η οποία δεν δίστασε να πετάξει μία «φαρμακερή» ατάκα στην παρουσιάστρια, η οποία την έκανε φυσικά να αντιδράσει.

Συγκεκριμένα, ενώ η Μιμή Ντενίση μιλούσε για την αξία της γυναικείας φιλίας, τόνισε πως η Ελένη Μενεγάκη είναι κλεισμένη στο σπίτι της και πως δεν καλεί ποτέ κανέναν, ενώ και πριν από λίγες μέρες η παρουσιάστρια έμεινε άφωνη με το ατύχημα που είχε ο Σάββας Πούμπουρας.

Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με την ατάκα της Μιμής Ντενίση

«Εμένα μου αρέσει να έχω φίλες και να δίνω στις φίλες μου και μάλιστα έχω φίλες πολύ όμορφες φίλες… Και εσένα Ελένη μου φίλη μου σε θεωρώ! Εγώ όταν αγαπώ μία γυναίκα πρέπει να τη θαυμάζω. Οι φιλίες μας είναι πάντα επιλογή μας, είναι κοντά στον χαρακτήρα μας. Εγώ στηρίζομαι πολύ στη γυναικεία φιλία! Μην κοιτάς εσύ που κλείνεσαι το σπίτι και δεν με καλείς στο σπίτι», είπε η Μιμή Ντενίση.

Αμέσως, η Ελένη Μενεγάκη αντέδρασε λέγοντας: Καλέ σταμάτα! Τι είναι αυτά που λες και περάσαμε τρία χρόνια κλειδαμπαρωμένοι; Αυτή τη φορά με αγκάλιασες και αυτή τη σεζόν ήρθες και κρατούσες απόσταση ασφαλείας…».

Θύελλα αντιδράσεων κάτω από τη νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram

Πριν από λίγες μέρες, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον καλό της φίλο, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και τον Άκη Μπαρμουζάνη.

«Τι κάνουν έξω από το studio ένας κριτικός κινηματογράφου , μια παρουσιάστρια και ένας σκηνοθέτης», έγραψε μάλιστα η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως η ανάρτηση αυτή κατάφερε να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στους followers της, οι οποίοι σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι η παρουσιάστρια είχε επιλέξει να σηκώσει λίγο την άκρη της μπλούζας της για την φωτογραφία, ενώ τις προηγούμενες μέρες είχε αναστατώσει το κοινό με τον καυτό χορό της στον αέρα της εκπομπής.

Ελένη Μενεγάκη σχόλια αναρτήσεις