Δύσκολες ώρες για την Σοφία Μπεκατώρου - Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε τον σκύλο της

Η οργισμένη ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Σοφία Μπεκατώρου - Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε τον σκύλο της

Η Σοφία Μπεκατώρου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της, Ωστόσο, αυτή τη φορά η Ολυμπιονίκης θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για ένα δυσάρεστο γεγονός.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή Ολυμπιονίκης αποκάλυψε πως κάποιος ασυνείδητος οδηγός που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην παραλιακή με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον σκύλο της όπου λίγο αργότερα εγκατέλειψε. Ο αγαπημένος της σκύλος ωστόσο έχασε την ζωή του ακαριαία.

Έτσι λοιπόν η ίδια μέσα από την ανάρτησή της έγραψε χαρακτηριστικά: «Εσύ που πέρασες οδηγώντας με 1000 στην παραλιακή στη Βάρκιζα, να ξέρεις σκότωσες τον Milo. Αν ήμουν γρήγορη θα είχες χτυπήσει κι εμένα. Τον παράτησες. Έφυγες.

Πέντε άνθρωποι μας βοήθησαν μέχρι να πάμε στον κτηνίατρο, όπου εκεί κατέληξε από εσωτερική αιμορραγία. Ο Milo ήταν μέλος της οικογένειάς μας. Μη τρέχετε έτσι στον δρόμο… κοστίζει ζωές». Μάλιστα, η ίδια έχει χάσει και την αγαπημένη της αδερφή.

Η ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου

Ανάρτηση Σοφίας Μπεκατώρου

«Η παρουσία του δράστη ήταν τρομακτική» - Η αποκάλυψη της Μπεκατώρου για την πρώτη δίκη για το #metoo

Το κίνημα #metoo έχει απασχολήσει ιδιαίτερα στην Ελλάδα καθώς η Σοφία Μπεκατώρου ήταν η πρώτη η οποία βρήκε το θάρρος να καταγγείλει δημόσια τα όσα συνέβησαν στην ίδια. Έτσι λοιπόν το πρωί η Ολυμπιονίκης βρέθηκε στη πρώτη δίκη για βιασμό που καταγγέλθηκε.

Μάλιστα, η Σοφία Μπεκατώρου λίγο αργότερα και αφού κατέθεσε στην δίκη, βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ.

«Σήμερα ήταν μια πάρα πολύ έντονη μέρα και για μένα και για την κοπέλα. Κυρίως για την κοπέλα διότι ξαφνικά αυτό που κάνεις μια προσπάθεια να το αποτάξεις τελικά το βρίσκεις μπροστά σου. Η παρουσία του δράστη ήταν τρομακτική, τα μάτια του, ο τρόπος που κοίταζε, ο τρόπος που προσπαθούσε να προκαλέσει με τη ματιά του.

Οι γονείς υποστηρικτικοί. Γενικά ήταν μια πολύ φορτισμένη ατμόσφαιρα ωστόσο θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή αρχή, είχαμε την ευκαίρια, μπήκαμε, είδαμε πως θα προχωρήσει. Μιλήσαμε πολύ με την Αμαλία, ήταν πολύ ψύχραιμη. Είναι έτοιμη για τον αγώνα που θα δώσει».