Μιμή Ντενίση: «Οι Ουκρανοί μου θύμισαν τους Έλληνες» - Η αναφορά στον πόλεμο

«Οι Έλληνες θα είχαμε παραδοθεί ποτέ;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μιμή Ντενίση: «Οι Ουκρανοί μου θύμισαν τους Έλληνες» - Η αναφορά στον πόλεμο

Το μεσημέρι της Τετάρτης 4/5 η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε μέσα από την εκπομπή της «Ελένη» την Μιμή Ντενίση όπου από τα πρώτα κιόλας λεπτά "έμεινε" κάγκελο μαζί της με την επική ατάκα που ανέφερε στον αέρα.

Από την άλλη, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και για το Ουκρανικό ζήτημα καθώς χιλιάδες άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους μετά από την Ρωσική εισβολή. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε πως: «Οι Ουκρανοί μου θύμισαν τους Έλληνες. Οι Έλληνες θα είχαμε παραδοθεί ποτέ;

Όχι, ακόμα κι όταν ήρθαν μεγαθήρια στην Ελλάδα. Αυτό το θαυμάζω στους Ουκρανούς Συν ότι η Ευρώπη θα πλημμυρίσει και πάλι πρόσφυγες και θα καταλάβουν λίγο την Ελλάδα γιατί όταν δεχόμασταν πρόσφυγες μας έβριζαν που δεν δεχόμασταν άλλους».

Οι δηλώσεις της Μιμής Ντενίση

Πυρ και μανία η Μιμή Ντενίση με την ανάρτησή της - «Μα τι λαός είμαστε;»

Με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας μετά από την ρωσική εισβολή, η Μιμή Ντενίση αποφάσισε το απόγευμα της Κυριακής 27/02 να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook καθώς δεν «μάσησε» καθόλου τα λόγια της.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Μα τι λαός είμαστε;; Διχασμός ακόμα και για το θέμα της Ουκρανίας;; Όταν γίνεται μια βίαιη εισβολή σε μια χώρα. Όταν απειλείται η ζωή χιλιάδων αθώων, όταν έρχεται μια νέα τεράστια ανθρωπιστική κρίση τι ψάχνετε;;

Δεν μπορώ να ψάξω τα λάθη του παρελθόντος της Ουκρανίας, με νοιάζει το παρόν και το μέλλον των ανθρώπων της. Έχουμε κάνει και εμείς άπειρα πολιτικά λάθη που τα πλήρωσε η Μικρασία, ο Πόντος, η Κύπρος.

Όταν πρόκειται για ανθρώπους που σκοτώνονται και θα οδηγηθούν στην προσφυγιά εμένα εκεί είναι η καρδιά και ο νους μου. Όσο για την Ευρώπη… πάντα αμήχανη και διχασμένη ήταν μπροστά σε κρίσεις. Το 2022 ελάχιστα διαφέρει από το 1922».

Πόλεμος Ουκρανία - Μιμή Ντενίση

Ανάρτηση Μιμής Ντενίση