«Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου για τη νίκη της στη Eurovision

Το σοκ που έπαθε μόλις έμαθε πως νίκησε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου για τη νίκη της στη Eurovision

Η Έλενα Παπαρίζου, στο πλαίσιο της νέας εκπομπής της ΕΡΤ για τη Eurovision, συναντήθηκε με την Αμάντα Γεωργιάδη και της περιέγραψε την εμπειρία της από τη βραδιά που κέρδισε στον μουσικό διαγωνισμό το 2005.

Λίγο πριν βγει στη σκηνή της Eurovision η Αμάντα (δείτε εδώ σε τι θέση τη δείχνουν οι στοιχηματικές), η Έλενα Παπαρίζου της αποκάλυψε πως όταν βγήκε στη σκηνή μετά τη νίκη δεν μπορούσε καν να αναπνεύσει από τον ενθουσιασμό της.

Σπάνια εξομολόγηση της Παπαρίζου για τη Eurovision

«Έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα, φώναζε ο κόσμος, με τραβούσαν οι τεχνικοί. Δεν ήξερα ποια θα ήταν η διαδρομή πάνω στη σκηνή… Θυμάμαι ότι ανέβηκα πάνω και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα για να ξεκινήσω το τραγούδι! Απλά την τελευταία φορά που τραγουδήσαμε πάνω στη σκηνή στο Κίεβο, ήταν η πιο απολαυστική», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου.

Τα σεξιστικά σχόλια που είχε δεχθεί η Παπαρίζου από τον Δανίκα μετά τη νίκη της στο Κίεβο

Ένα άγνωστο περιστατικό μοιράστηκε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την 19/3 της εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" αναφορικά με τον Δημήτρη Δανίκα, με αφορμή την είδηση για τη διαγραφή του από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για το άρθρο του για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το θύμα του revenge porn.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε συναντηθεί και πάλι με τον Δημήτρη Δανίκα και συγκεκριμένα το 2005, όταν είχε γράψει ένα κείμενο για την Έλενα Παπαρίζου και τη νίκη της στη Eurovision. Ο ίδιος χρησιμοποίησε στην τότε εκπομπή της Έλλης Στάη πολύ σεξιστικά λόγια, με την Ναταλία Γερμανού, που ήταν συνδεδεμένη με skype, να βγαίνει έξω από τα ρούχα της.

«Η Έλενα Παπαρίζου δεν πήγε στο Κίεβο και δεν έκανε 4 μήνες πρόβες για να σηκώσει κάποια ανατομικά σημεία», απάντησε χαρακτηριστικά στον Δημήτρη Δανίκα, μιας και είχε τονίσει πως η Έλενα Παπαρίζου δεν σήκωσε μονάχα την σημαία.