Δανίκας για Παναγιωτόπουλο: «Με τη θέλησή τους έκατσαν στα τέσσερα»

Θύελλα αντιδράσεων με την τοποθέτησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δανίκας για Παναγιωτόπουλο: «Με τη θέλησή τους έκατσαν στα τέσσερα»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα άρθρο που ανέβασε ο Δημήτρης Δανίκας, στο Πρώτο Θέμα, στο οποίο υποστηρίζει πως τα θύματα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, γύρισαν με τη θέλησή τους τα ροζ βίντεο που αργότερα διέρρευσαν.

«Και επειδή σ αυτά τα στιγμιότυπα η μεν «σταθερή» οδηγούσε και καθοδηγούσε την άλλη την «προσωρινή» με προσταγές, σαν αφέντρα, του τύπου «άνοιξε το μ@@@ι σου», και «άνοιξε τον κ@@ο σου», η δε άλλη υπάκουη και φρόνιμη έπραττε γονυπετής στα τέσσερα».

«Με απλά λόγια τα κορίτσια με τη θέλησή τους κατέφθασαν. Με τη θέλησή τους έκατσαν και περίμεναν στα τέσσερα και με τη θέλησή τους αυτές τις τόσο «υπέροχες» στιγμές μαγνητοσκόπησαν και απόλαυσαν. Ετσι δεν είναι; Να μην τρελαθώ».

«Είτε το κάνεις γιατί κάτι στο τέλος θέλεις να κερδίσεις και ίσως να διαπραγματευθείς. Είτε είσαι ο πλήρης ζωντανός ορισμός του λεγόμενου IQ ραδικιού. Διάλεξε. Στην πρώτη περίπτωση είσαι συνένοχη, στη δεύτερη χρειάζεσαι επειγόντως να μάθεις το Α-Βου-Γου-Δου γιατί αν όχι είσαι σκέτο αλαλούμ» υποστηρίζει χαρακτηριστικά στο άρθρο του.

Όπως ήταν επόμενο, η τοποθέτησή του αυτή έφερε μεγάλες αντιδράσεις και μάλιστα, σε μία μέρα κρίσιμη για την υπόθεση μιας και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα βρεθεί σε λίγο ενώπιον του ανακριτή.

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Παναγιωτόπουλο - Δεν τον επισκέφθηκε κανείς στο κρατητήριο τα Χριστούγεννα

Χριστούγεννα στο κρατητήριο έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος έχει πάρει προθεσμία μέχρι σήμερα (27/12) και σε λίγες ώρες θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τα αδικήματα που του έχουν καταλογιστεί.

Ήδη του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από τον εισαγγελέα, ενώ η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι η «παραβίαση προσωπικών δεδομένων κατ΄ εξακολούθηση με σκοπό τη βλάβη».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πέρασε εξαιρετικά δύσκολο βράδυ τα Χριστούγεννα, καθώς κανένας δικός του δεν τον επισκέφθηκε στο κρατητήριο, παρά μόνο ο δικηγόρος του.