Κρούσμα κορωνοϊού στην Eurovision - Σε ποια χώρα εντοπίστηκε;

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κρούσμα κορωνοϊού στην Eurovision - Σε ποια χώρα εντοπίστηκε;

Όσο οι προετοιμασίες για την Eurovision 2022 προχωρούν κανονικά, πέρα από τον αποκλεισμό μίας εκ των χωρών, προέκυψε ένα ακόμη θέμα που έφερε μεγάλη αναστάτωση σε όλη τη διοργάνωση.

Η χώρα στην οποία εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού στην Eurovision 2022

Μέλος της αποστολής της Πoρτογαλίας διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό, χωρίς, ωστόσο, να εμφανίζει συμπτώματα.

Έτσι, το συγκεκριμένο μέλος, όπως ορίζει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο στην Ιταλία υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξέταση PCR και επέστρεψε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει ολόκληρη η ομάδα και όπως προβλέπεται, θα πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα και απομόνωση για τουλάχιστον επτά μέρες.

Τα υπόλοιπα μέλη δεν είναι υποχρεωμένα να βρίσκονται σε απομόνωση, όμως είναι υποχρεωμένα να φορούν μάσκες FFP2 όταν βρίσκονται εντός και εκτός του Pala Olympico όπου θα πραγματοποιηθεί ο φετινός διαγωνισμός.

Παρόλα αυτά, απόψε (4/5), η αποστολή της Πορτογαλίας, τα μέλη δηλαδή που δεν νοσούν, θα εμφανιστούν κανονικά στην προγραμματισμένη πρόβα τους, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Μεγάλη αναστάτωση με την πρόβα της Amanda - Το «θρίλερ» που έζησε η ελληνική αποστολή

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2022 έχει ξεκινήσει. Η Αμάντα Γεωργιάδη, πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα, η οποία πήρε πολλές θετικές κριτικές, ανεβάζοντας τη θέση μας στα στοιχήματα.

Όπως μετέφερε ωστόσο το πρωί της Τετάρτης (4/5) η εκπομπή Super Κατερίνα, υπήρξε μια μεγάλη αναστάτωση με αφορμή τη δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, ενώ η πρόβα της Αμάντα είχε προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα (4/5), μία ανακοίνωση της EBU, παρέλειψε το όνομά της, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση στα μέλη της ελληνικής αποστολής.

Ωστόσο σύντομα διαπιστώθηκε πως επρόκειτο απλά για ένα λάθος και πως η πρόβα της Αμάντα με το Die Together θα γίνει κανονικά σήμερα στις 17:00.