Έκοψε τα μαλλιά και ξύρισε τα μούσια - Αγνώριστος ο γιος της Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος

Αδιανόητη ξαφνικά αλλαγή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκοψε τα μαλλιά και ξύρισε τα μούσια - Αγνώριστος ο γιος της Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος

O γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος, έχει απασχολήσει αρκετά εκπομπές και media κυρίως για τη σχέση του με την Γαία Μερκούρη που δημοσίευμα την ήθελε έγκυο, αλλά και των επαγγελματικών του βημάτων αφού κάποτε γραφόταν πως θα ακολουθήσει τα βήματα της μητέρα του στην τηλεόραση.

Τώρα ωστόσο, το γύρω του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες του όπου ποζάρει... κουρεμένος και ξυρισμένος. Ο 19χρονος έχει υιοθετήσει ένα πιο hippy look με μακριά μαλλιά, κοσμήματα κλπ. Η ξαφνική αλλαγή λοιπόν που αποφάσισε να κάνει τους άφησε όλους άφωνους.

Η αλλαγή του Άγγελου Λάτσιου

Ο Άγγελος Λάτσιος κουρεύτηκε, συγκινώντας με την κίνηση του να δωρίσει την κοτσίδα του, ενώ ξύρισε και τα μούσια του. Αυτή η αλλαγή του πηγαίνει περισσότερο και συμφωνούν και οι followers του!

Άγγελος Λάτσιος κοντά μαλλιά

Άγγελος Λάτσιος κούρεμα

Το άγνωστο περιστατικό μεταξύ Άγγελου Λάτσιου και Παντζόπουλου

Ο Άγγελος Λάτσιος και ο Μάκης Παντζόπουλος όπως φαίνεται έχουν καταφέρει να αναπτύξουν μια όμορφη σχέση, με την Ελένη Μενεγάκη να τους καμαρώνει περήφανη. Η παρουσιάστρια θέλει η οικογένεια της να είναι δεμένη, για αυτό και λατρεύει να περνάνε τις διακοπές τους όλοι μαζί.

Ωστόσο, για να καταφέρει να κάνει τον γιο της να έρθει κοντά στον σύζυγό της και πατέρα της μικρής Μαρίνας, πέρασαν από 40 κύματα. Χρειάστηκε πολλή υπομονή και κόπος για να τους κάνει να φτιάξουν μια όμορφη σχέση.

σχέση Άγγελου Λάτσιου Μάκη Παντζόπουλου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού CIAO, ο Άγγελος Λάτσιος ήταν ένα "ατίθασο" παιδί στην εφηβεία και δεν ήταν εύκολο να έρθει κοντά στον σύντροφο της μητέρας του. Μέσα από 40 κύματα ωστόσο, οι δυο τους κατόρθωσαν να δημιουργήσουν μια κατάσταση εμπιστοσύνης και αλληλοκατανόησης. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό απαθανατίστηκαν να κάνουν μαζί το μπάνιο τους.