Με 4 σαλόνια και συναγερμό σε κάθε δωμάτιο - Βίντεο από την πολυτελή βίλα Μαυρίκιου και Ζήση

Η χλιδή στο μεγαλείο της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με 4 σαλόνια και συναγερμό σε κάθε δωμάτιο - Βίντεο από την πολυτελή βίλα Μαυρίκιου και Ζήση

Η ζωή του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση αποτελεί θέμα συζήτησης τους τελευταίους μήνες, αφού το ζευγάρι απασχολεί τα μέσα με τις δηλώσεις αγάπης, που κάνουν ο ένας για τον άλλον, τόσο στα πάνελ όσο και στα social media. Η ευτυχία τους μπορεί να μην έχε ολοκληρωθεί ακόμα περιμένοντας τον γάμο, όμως οι στιγμές που περνούν κάτω από την ίδια στέγη είναι μοναδικές.

Αυτό που ακόμα δεν είχαμε δει ήταν πλάνα από το σπίτι τους, τα οποία όμως φρόντισαν να μας δείξουν μέσα από το Happy Day την Τετάρτη 5/5. Πρόκειται για μια πολυτελή βίλα με με 4 διαφορετικά σαλόνια και συναγερμούς σε κάθε δωμάτιο. Η χλιδή ξεχώριζε σε κάθε σημείο του οικήματος και τα προσωπικά τους αντικείμενα ήταν ένα και ένα.

Αυτό, που μάλιστα όλοι ήθελαν να δουν ήταν η ντουλάπα της Ιλάειρας, η οποία απαρτίζεται από πολλές γούνες, έντονα χρώματα και εντυπωσιακά φορέματα. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο ειδικά μετά την συλλογή ρούχων, που κυκλοφόρησε, η οποία έχει ακριβούτσικα ενδύματα.

Πλάνα από την πολυτελή βίλα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση

«Σύντομα είμαστε έτοιμοι να...» - Η αποκάλυψη του Μαυρικίου και της Ζήση στον αέρα του OPEN

Επέστρεψε στην Κύπρο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, ώστε να κανονίσουν όλες τις τελευταίες ετοιμασίες για τον γάμο τους, που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο. Ενώ μετά έχουν κανονίσει να φύγουν για τα ταξίδια του «Asia Express», όπως ανακοίνωσαν το πρωί της Μ. Πέμπτης 21/4 στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;». (Δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες της ταξιδιωτικής εκπομπής)

«Σύντομα. Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μια συγκλονιστική εμπειρία» ήταν η απάντηση του Μαυρίκιου για το πότε αναχωρούν. Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψη ότι τους έχει γίνει πρόταση να κάνουν ριάλιτι την καθημερινότητά, πρόταση που από ότι καταλάβαμε απέρριψαν.

«Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχουμε ήδη δεχτεί τέτοια πρόταση. Είναι λίγο extreme αυτό το σενάριο να μας ακολουθεί μία κάμερα συνέχεια» δήλωσε ο τραγουδιστής χαρακτηριστικά.

«Γίνεται χαμός με τις προετοιμασίες του γάμου μας. Τρέχουμε…», πρόσθεσε και έπειτα έπεσε μια ιδέα στο τραπέζι να κάνουν live streaming στον γάμο τους και όποιος θέλει να τον παρακολουθήσει έναντι μικρού αντιτίμου που θα πάει σε φιλανθρωπικό σκοπό.