Πόσο; Τόσο κοστίζει το πιο ακριβό φόρεμα στη συλλογή της Ιλάειρας Ζήση

Απίστευτο κι όμως αληθινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πόσο; Τόσο κοστίζει το πιο ακριβό φόρεμα στη συλλογή της Ιλάειρας Ζήση

Μπορεί να γνωρίσαμε την Ιλάειρα Ζήση μέσα από τη σχέση της και τον αρραβώνα της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ωστόσο η αλήθεια είναι πως σιγά σιγά προσπαθεί να κάνει τα δικά της βήματα και έτσι πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε τη δική της συλλογή ρούχων (δείτε εδώ φωτογραφίες από την επίδειξη).

Εμείς ξέρετε... ψάχνουμε πάντα και σας βρίσκουμε τα καλύτερα κομμάτια από Zara, H&M κλπ και έτσι δε θα μπορούσαμε να μην κάνουμε και μία βόλτα στο διαδικτυακό κατάστημα της Ιλάειρας Ζήση προκειμένου να δούμε όλα τα κομμάτια που κυκλοφόρησε αναλυτικά.

Όπως παρατηρήσαμε ωστόσο τα ρούχα της είναι τσιμπημένα. Συγκεκριμένα, εντοπίσαμε ένα μάξι φόρεμα, το οποίο είναι και το πιο ακριβό της συλλογής της.

Από... χρυσάφι τα ρούχα της Ιλάειρας Ζήση

Το φόρεμα αυτό, είναι μάξι με τούλι και κρόσσια ενώ έχει διάφανα μανίκια και κοστίζει... 299€! Ναι καλά διαβάσατε! Είναι βέβαια ένα πολύ εντυπωσιακό ρούχο, το οποίο μπορεί άνετα να φορεθεί σε μία επίσημη εκδήλωση όπως ένας γάμος.

Ιλάειρα Ζήση ρούχα

«Το κορμί μου έγινε τα πλήκτρα σου...»

Ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, οι οποίοι πριν λίγο καιρό αρραβωνιάστηκαν, ενώ έκαναν και μια επική εμφάνιση στην πρεμιέρα του Total Blackout.

Πριν από μερικές μέρες, ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι, το «Γυναίκα» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες από τη Heaven Music και έχει γράψει και ερμηνεύει ο ίδιος. Το τραγούδι αποτελεί έναν ύμνο για τη γυναίκα, γι' αυτό και κυκλοφόρησε ανήμερα της γιορτής της γυναίκας.

Η Ιλάειρα για να υποστηρίξει τον αγαπημένο της, δημοσίευσε στα social media το τραγούδι και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

"Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που μπήκα στο γραφείο σας και παίζατε αυτό το τραγούδι χαϊδεύοντας τα πλήκτρα του πιάνου… έτσι σου μιλούσα τότε , στον πληθυντικό. Σκέφτηκα, μακάρι να μπορούσα να ήμουν εγώ αυτό το πιάνο… αλλά μόνο στα όνειρα συμβαίνουν αυτά… 5 μήνες μετά το κορμί μου έγινε τα πλήκτρα σου και το όνειρο μου πραγματικότητα… σ ευχαριστώ για την αφιέρωση… για πάντα μαζί…", έγραψε χαρακτηριστικά η Ιλάειρα.

undefined