Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κυκλοφόρησε νέο τραγούδι - Ακούστε το πρώτη φορά εδώ

Έμπνευσή του ο έρωτάς του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κυκλοφόρησε νέο τραγούδι - Ακούστε το πρώτη φορά εδώ

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ύστερα από τα ευχάριστα νέα που αποκάλυψε με την σύντροφό του, Ιλάειρα Ζήση (δείτε εδώ), δημοσίευσε την Τρίτη 8/3 το νέο του τραγούδι "Γυναίκα" με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

Το νέο τραγούδι του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον σωματικό βιασμό

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, τον οποίο πρόσφατα πρόκειται να δούμε σε πολύ γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι μαζί με την αρραβωνιαστικιά του Ιλάειρα Ζήση, έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και την Μαρία Σοφιανού.

Ο θεατρικός παραγωγός, μάλιστα, προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για την ζωή του και τα χρόνια τα οποία βρισκόταν στον στρατό, καθώς όπως εξομολογήθηκε έχει υποστεί σωματικό βιασμό που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Έχεις πει στο παρελθόν ότι έχεις υποστεί σωματικό βιασμό στο παρελθόν. Έχεις βιώσει bullying και σε άλλες περιόδους της ζωής σου; Πώς το αντιμετώπισες;

Καλώς ή κακώς, ήμουν πάντα ένας άνθρωπος που με κάποιον τρόπο ξεχώριζε κάπως από τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν μπορούσα όμως να κατανοήσω ως μαθητής γιατί ήταν τόσο κακό το να έχεις περιττά κιλά, να τραγουδάς στις εκδηλώσεις του σχολείου, να παίζεις πιάνο κι ακορντεόν ή να έρχονται οι γονείς σου να μάθουν την πρόοδό σου στο σχολείο. Όλα αυτά ενώ θα έπρεπε να λειτουργούν με θετικό πρόσημο, με έκαναν το θύμα των συμμαθητών μου.

Στον στρατό όντως υπέστην σωματικό βιασμό που με έστειλε στο νοσοκομείο λόγω ξυλοδαρμού, επειδή είχα πάρει μια τιμητική άδεια, λόγω της διάκρισής μου τότε σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού και υπήρξαν αντίποινα. Όλα αυτά τα αντιμετώπιζα πάντα με την οικογένειά μου. Χρωστάω τα πάντα στους γονείς μου. Θα τολμήσω να πω πως χωρίς αυτούς, ίσως να είχα οδηγηθεί κι εγώ σε αδιέξοδο, όπως τόσα άλλα απιδιά που δεν μιλάνε.

Γιατί πιστεύεις ότι στην εποχή μας η διαφορετικότητα δεν μπορεί αν γίνει αποδεκτή;

Γιατί δυστυχώς στους περισσότερους ανθρώπους υπερτερούν τα συναισθήματα της ζήλιας και του φθόνου αντί της αγάπης και του σεβασμού.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου υπέστην σωματικό βιασμό