Ιλάειρα Ζήση: Το ανακοίνωσε στην κάμερα του Happy Day - Ευχάριστα νέα για τη σύντροφο του Μαυρικίου

Η απάντηση στον Μπιμπίλα για το μενού του αρραβώνα

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ιλάειρα Ζήση: Το ανακοίνωσε στην κάμερα του Happy Day - Ευχάριστα νέα για τη σύντροφο του Μαυρικίου

Η κάμερα του Happy Day, πέτυχε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου με την αρραβωνιαστικιά του, πλέον, Ιλάειρα Ζήση, την Πέμπτη 24/2 και μίλησαν για την επόμενη μέρα του αρραβώνα αλλά και για πολλά ακόμα. Ο ίδιος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως, μαζί με την σύντροφό του, έχουν δεχτεί δύο τηλεοπτικές προτάσεις για εκπομπή ενώ, μάλιστα αναφέρθηκε και στην collection ρούχων που θα λανσάρει η αγαπημένη του.

Ο θεατρικός παραγωγός, επιπλέον, αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για το μενού των αρραβώνων, από το οποίο όπως είπε έφαγε αλλά...δεν χόρτασε.

Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για τον Σπύρο Μπιμπίλα

«Ξεκουραστήκαμε, αλλά οι γιαγιάδες και οι θείες δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να μας ξεματιάζουν. Έχουμε προσλάβει κόσμο, έχουμε δώσει δουλειά σε κόσμο», είπε χαριτολογώντας ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και πρόσθεσε για τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα:

«Από ένα μενού με 20 πιάτα… Εγώ τον πήρα τηλέφωνο. Του λέω “ρε Σπύρο να σε ρωτήσω κάτι, τι κουβέντα είπες;” Μου λέει “εγώ δεν τρώω αρνιά…” “Ποια αρνιά” του λέω! Φλογέρες, σαλάτες, τυρόπιτες… Ο πεθερός μου φρόντισε για όλους. Και για vegan και για όλους».

Ο ίδιος, μάλιστα ανακοίνωσε το νέο επιχειρηματικό βήμα της Ιλάειρας: «Θα λανσάρει τον επόμενο μήνα την πρώτη της κολεξιόν ρούχων. Το σλόγκαν της είναι πρωτότυπο και θα λέγεται “Κάθε γυναίκα έχει μέσα της μια πριγκίπισσα”».

Η αγανάκτηση του Σπύρου Μπιμπίλα με την κατάσταση που επικρατεί γύρω από τον αρραβώνα Μαυρικίου-Ζήση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας και όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για τον αρραβώνα που απασχόλησε όλα τα κανάλια αυτό το σαββατοκύριακο, αυτόν του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, ήταν καλεσμένος και μίλησε για την παρουσία του στον αρραβώνα του ενώ έκρουσε τον κώδωνα για τις διαστάσεις που έχει πάρει το συγκεκριμένο γεγονός καθώς πλέον έχουν ξεφύγει τα όρια με την προβολή του ζευγαριού κάθε μέρα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

«Στηλιτεύτηκα επειδή πήγα στον αρραβώνα, πήρα μηνύματα εκείνη την ώρα “γιατί πήγες στον αρραβώνα;”. Εγώ είμαι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος και όταν με καλούν πάω που αισθάνομαι ότι πρέπει να πάω, θα πάω. Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι ο Μαυρίκιος πρέπει να γίνει περίγελος. Εγώ θεωρώ ότι είναι συνυπεύθυνος και ο Μαυρίκιος γι’ αυτό που συμβαίνει και τα κανάλια», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός είπε στη συνέχεια: «Τα κανάλια κυνηγούν τον Μαυρίκιο και ο Μαυρίκιος τα κανάλια. Αυτό μπορεί να μην οδηγήσει σε καλά πράγματα και πρέπει να το προσέξουν. Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη όταν ακριβώς γινόταν αυτό το πράγμα. Το κυνήγι της Έφης Θώδη παντού και η Έφη Θώδη να κυνηγάει τα κανάλια. Αυτό πρέπει να προσεχθεί, γιατί έχει ξεφύγει, η απέραντη δημοσιότητα δεν θα κάνει καλό και μιλάω πολύ σοβαρά τώρα, δεν ήρθα να κάνω πλάκες».

Κλείνοντας, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Και τα κανάλια το θέλουν αυτό γιατί πουλάει. Κι εγώ δεν θα ήθελα να πουλάει ως πλάκα, διότι πια πουλάει ως πλάκα. Όλα γίνονται μπροστά στις κάμερες, αυτό δημιουργεί μια περίεργη εντύπωση. Ο Μαυρίκιος με κάλεσε με αγάπη. Το Μαυρίκιο τον θαυμάζω, αλλά αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή έχει υπερβεί τα όρια. Βλέπω ότι σε όλα τα κανάλια γίνεται μια απερίγραπτη πλάκα με το γεγονός, το οποίο με βρίσκει αντίθετο».