Με ροζ φόρεμα και τιάρα - Η Ιλάειρα κυκλοφόρησε σειρά ρούχων και ο Μαυρίκιος δεν έλειψε από το πλευρό της

Θα πάει καλά αυτό;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με ροζ φόρεμα και τιάρα - Η Ιλάειρα κυκλοφόρησε σειρά ρούχων και ο Μαυρίκιος δεν έλειψε από το πλευρό της

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποτελούν φρέσκο και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, καθώς αυτό δεν κρύφτηκε ποτέ από την πρώτη κιόλας στιγμή, που δημοσιοποιήθηκε η σχέση τους. Μετά τον λαμπερό αρραβώνα του ζευγαριού, κάθε κίνηση τους είναι από κοινού, καθώς ό ένας θεωρεί τον άλλον στήριγμά του.

Έτσι λοιπόν και στην εβδομάδας μόδας που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, είδαμε την παρουσίαση ρούχων, από τη σειρά που κυκλοφόρησε η Ζήση, τα οποία θα φέρουν το brand “Ilaeira Collection. Ανάμεσα στα μοντέλα λοιπόν που φόρεσαν τις δημιουργίες της, δίπλα της στεκόταν όπως πάντα χαμογελαστός ο Μαυρίκιος, καμαρώνοντας την για το εγχείρημά της.

Οι φωτογραφίες από την επίδειξη μόδας της Ιλάειρας Ζήση

Επίδειξη ρούχων Ιλάειρα Ζήση

Μαυρίκιος και Ιλάειρα

«Δεν το πιστεύω ότι έχω γυναίκα!» - Πλέει σε πελάγη ευτυχίας ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση

Στην επίδειξη μόδας της Ιλάειρας Ζήση στο νέο επαγγελματικό της βήμα, βρέθηκε ο φακός του Happy Day, και εκεί συνάντησε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Ο περήφανος σύζυγος τραγούδησε στην επίδειξη μόδας της αρραβωνιαστικιάς του και ο ενθουσιασμός του δεν κρύβεται. Όταν συνάντησαν τους δημοσιογράφους και οι δύο ήταν τρισευτυχισμένοι και μίλαγαν με ενθουσιασμό ο ένας για τον άλλο.

«Είμαι πολύ συγκινημένος, είμαι πολύ χαρούμενος για τη γυναίκα μου. Δεν το πιστεύω ότι έχω γυναίκα. Ήταν αυτό που έλεγαν κάποιοι παλιοί στα χωριά μας, κόντεψα να τα κάνω πάνω μου από τη χαρά μου. Ήταν η πιο μαγική στιγμή. Νομίζω τέτοια στιγμή θα ξαναζήσουμε μόλις κάνουμε το πρώτο μας παιδί», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με διάπλατο χαμόγελο.

«Θα σας δώσω ένα spoiler τώρα, θα θυμώσει η μαμά μου αλλά δεν πειράζει. Η μαμά μου στον γάμο μαντέψτε τι θα φοράει. Ιλάειρα», αποκάλυψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.