Μαυρίκιος Μαυρικίου: Σε πελάγη ευτυχίας στο πατρικό της Ιλάειρας - «Πλέον τα Σ/Κ έχουν αποκτήσει νόημα»

Η ανάρτηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαυρίκιος Μαυρικίου: Σε πελάγη ευτυχίας στο πατρικό της Ιλάειρας - «Πλέον τα Σ/Κ έχουν αποκτήσει νόημα»

Την καλύτερη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, οι οποίοι βιώνουν τους τελευταίους μήνες πριν από τον γάμο τους, σχεδόν σαν μήνα του μέλιτος. Με αυτό το σκεπτικό, οι δυο τους αποφάσισαν να πάνε μια εκδρομή μέχρι τον Άγιο Κωνσταντίνο, στην Φθιώτιδα.

Η ευτυχία του Μαυρίκιου Μαυρικίου δεν κρύβεται

Εκεί βρίσκεται το πατρικό της Ιλάειρα και από ότι φαίνεται τον Μαυρίκιο τον έχει καλοδεχτεί όλη η οικογένεια της νεαρής ηθοποιού. Τα νέα από την εξόρμησή του μοιράστηκε ο επίδοξος τραγουδιστής με τους φίλους του στα social media, ποστάροντας φωτογραφίες από τις διακοπές τους και από το πατρικό της Ιλάειρας.

«Καλημέρα! Πέρασα ένα από τα ομορφότερα Σαββατοκύριακα της ζωής μου στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. Μπήκα στην κουζίνα με τη γιαγιά Ζωή και φτιάξαμε παραδοσιακά κεφτεδάκια, βράσαμε χόρτα τα οποία μάζεψε πρωί πρωί από το βουνό, φτιάξαμε πεντανόστιμη κοτόσουπα και ψήσαμε με τον πεθερό μου στη σχάρα. Κάτσαμε μπροστά στο τζάκι με όλη την οικογένεια για φαγητό, ήπιαμε κρασί "Ιλάειρα" και μιλήσαμε για όλα τα όμορφα που ετοιμάζουμε με το κορίτσι. Είναι στιγμές που η αλήθεια μοιάζει ψέμα, μα όταν αυτό που μοιάζει με ψέμα είναι αλήθεια τότε δεν θέλεις να τελειώσει ποτέ. Τα Σ/Κ έχουν πια νόημα! Καλή βδομάδα σε όλους!», έγραψε στην ανάρτησή του.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν ήταν όλα τα χρόνια εύκολο για τον τραγουδιστή. Ο ίδιος έχει εξομολογηθεί ότι σγο παρελθόν αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, λόγω των κιλών του, αλλά και σοβαρά προβλήματα bullying. (Δείτε εδώ την εξομολόγησή του)

Καλημέρα! Πέρασα ένα από τα ομορφότερα Σαββατοκύριακα της ζωής μου στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. Μπήκα στην κουζίνα...

Posted by Μαυρίκιος Μαυρικίου on Monday, March 21, 2022

«Παίρνει λίγο από το φως μας όποιος...»

Μετά από 5 μέρες αποχή από τις τηλεοπτικές εκπομπές, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση επέστρεψαν στις οθόνες μας. Συγκεκριμένο το ερωτευμένο ζευγάρι ξέσπασε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», το πρωί της Τετάρτης 17/3 και οι δυο τους δήλωσαν περίτρανα πως είναι καλά, γιατί πολλοί ανησύχησαν.

Αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε: «Να ενημερώσουμε την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό ότι είμαστε καλά. Παιδιά, έπαιρναν στην Κύπρο και ρώταγαν «που είστε και τι πάθατε;». Λείψαμε πέντε μέρες και ήταν λες και πήγαμε στον Άγιο Δομίνικο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο λόγος που αργήσαμε είναι γιατί συζητάγαμε μια πολύ ωραία πρόταση, από μια εταιρεία παραγωγής που αν σας την πω θα λένε ότι τα βγάζω από το μυαλό μου. Θέλει να κάνει τη ζωή μας ταινία».

Φυσικά η Ιλάειρα δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω και σχολίασε: «Αν κάποια στιγμή μπορεί να βγει κάτι τέτοιο, πιστεύω ότι οι ειδικοί για να το βγάλουμε είμαστε εμείς οι δύο. Όποιος αναφέρει το όνομά μας και όποιος ασχολείται, παίρνει λίγο φως το όνομά του».

Από την άλλη εμείς βλέπουμε αρκετούς διασήμους να τρολλάρουν την στάση του Μαυρικίου και της Ζήση, ανάμεσα σε αυτούς και πρώην παίκτες του Survivor, που τραγουδούν το TikTok τους.