Ξεσπάθωσε η Ιλάειρα Ζήση: «Παίρνει λίγο από το φως μας όποιος...»

Το ζευγάρι συζητά και για μια νέα τηλεοπτική εκπομπή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεσπάθωσε η Ιλάειρα Ζήση: «Παίρνει λίγο από το φως μας όποιος...»

Μετά από 5 μέρες αποχή από τις τηλεοπτικές εκπομπές, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση επέστρεψαν στις οθόνες μας. Συγκεκριμένο το ερωτευμένο ζευγάρι ξέσπασε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», το πρωί της Τετάρτης 17/3 και οι δυο τους δήλωσαν περίτρανα πως είναι καλά, γιατί πολλοί ανησύχησαν.

Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση

Αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε: «Να ενημερώσουμε την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό ότι είμαστε καλά. Παιδιά, έπαιρναν στην Κύπρο και ρώταγαν «που είστε και τι πάθατε;». Λείψαμε πέντε μέρες και ήταν λες και πήγαμε στον Άγιο Δομίνικο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο λόγος που αργήσαμε είναι γιατί συζητάγαμε μια πολύ ωραία πρόταση, από μια εταιρεία παραγωγής που αν σας την πω θα λένε ότι τα βγάζω από το μυαλό μου. Θέλει να κάνει τη ζωή μας ταινία».

Φυσικά η Ιλάειρα δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω και σχολίασε: «Αν κάποια στιγμή μπορεί να βγει κάτι τέτοιο, πιστεύω ότι οι ειδικοί για να το βγάλουμε είμαστε εμείς οι δύο. Όποιος αναφέρει το όνομά μας και όποιος ασχολείται, παίρνει λίγο φως το όνομά του».

Από την άλλη εμείς βλέπουμε αρκετούς διασήμους να τρολλάρουν την στάση του Μαυρικίου και της Ζήση, ανάμεσα σε αυτούς και πρώην παίκτες του Survivor, που τραγουδούν το TikTok τους.

«Το κορμί μου έγινε τα πλήκτρα σου...»

Ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, οι οποίοι πριν λίγο καιρό αρραβωνιάστηκαν, ενώ έκαναν και μια επική εμφάνιση στην πρεμιέρα του Total Blackout.

Πριν από μερικές μέρες, ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι, το «Γυναίκα» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες από τη Heaven Music και έχει γράψει και ερμηνεύει ο ίδιος. Το τραγούδι αποτελεί έναν ύμνο για τη γυναίκα, γι' αυτό και κυκλοφόρησε ανήμερα της γιορτής της γυναίκας.

Η Ιλάειρα για να υποστηρίξει τον αγαπημένο της, δημοσίευσε στα social media το τραγούδι και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

"Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που μπήκα στο γραφείο σας και παίζατε αυτό το τραγούδι χαϊδεύοντας τα πλήκτρα του πιάνου… έτσι σου μιλούσα τότε , στον πληθυντικό. Σκέφτηκα, μακάρι να μπορούσα να ήμουν εγώ αυτό το πιάνο… αλλά μόνο στα όνειρα συμβαίνουν αυτά… 5 μήνες μετά το κορμί μου έγινε τα πλήκτρα σου και το όνειρο μου πραγματικότητα… σ ευχαριστώ για την αφιέρωση… για πάντα μαζί…", έγραψε χαρακτηριστικά η Ιλάειρα.

undefined