«Ισχυρίζεται ότι δεν...» - Όσα ανέφερε ο Κώστας Κωστόπουλος στο Λιάγκα για την καταγγελία της ηθοποιού

Παραιτήθηκε από τη θέση του μέχρι να ξεκαθαριστεί το τοπίο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ισχυρίζεται ότι δεν...» - Όσα ανέφερε ο Κώστας Κωστόπουλος στο Λιάγκα για την καταγγελία της ηθοποιού

Το πρωί της Πέμπτης 5/5, Ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού προχώρησε σε μία αποκάλυψη έπειτα από σχετική επικοινωνία που είχε με τον Κώστα Κωστόπουλο, του σκηνοθέτης της σειράς Σασμός, για την καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου. Να υπενθυμίσουμε ότι παραιτήθηκε από τη θέση του μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Τι ανέφερε στον Γιώργο Λιάγκα για το συμβάν

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Προφανώς ισχυρίζεται ότι δεν ισχύει και θα κινήσει τη διαδικασία μέσω του δικηγόρου του και θα κάνει μήνυση στην Έλενα Αθανασοπούλου! Μάλιστα, μου είπε ότι δεν γνωρίζει αν η κυρία Έλενα Αθανασοπούλου έχει πάει την εισαγγελία και έχει κάνει μήνυση. Δεν με έχουν καλέσει από την εισαγγελία, δεν μου έχει κάνει μήνυση, δεν μου έχει σταλεί κάποιο έγγραφο»!

Ποιος είναι ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος;

Ο πολύ πετυχημένος σκηνοθέτης, που προέβη σε αυτή απόφαση μετά από επίσημη καταγγελία για βιασμό από ηθοποιό και το ανακοίνωσε με μια μακροσκελή ανάρτηση στο facebook, γεννήθηκε το 1965 και μεγάλωσε και ζει στις δυτικές συνοικίες της Αθήνας. Έχει υπογράψει μερικές από τις πιο πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και τα τελευταία χρόνια διδάσκει και προετοιμάζει ηθοποιούς και σκηνοθέτες μεταφέροντας την πολυετή εμπειρία και γνώση του.

Ο Κώστας Κωστόπουλος έχει ζει μεγάλες στιγμές στην τηλεόραση και έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους έλληνες ηθοποιούς. Ξεκίνησε την καριέρα του σαν βοηθός σκηνοθέτη σε μεγάλες παραγωγές όπως τα «Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά» του Κώστα Κουτσομύτη και δουλειές του Μανούσου Μανουσάκη.

Μια από τις πρώτες του δουλειές ήταν η σκηνοθεσία πολλών αυτοτελών επεισοδίων για το «Τμήμα Ηθών» αλλά και τους «Δρόμους της Πόλης» ενώ παράλληλα εργαζόταν στο χώρο της διαφήμισης και των ντοκιμαντέρ. Ο Κώστας Κωστόπουλος σκηνοθέτησε 185 επεισόδια στα «Φτερά του Έρωτα» στην ΕΤ1 και 200 επεισόδια της θρυλικής «Βέρα στο Δεξί» του ίδιου συγγραφικού ντουέτου. Ακολούθησε ο «Έρωτας» και το «Κάρμα» αλλά και η «Λόλα» σε διασκευή της Αννας Χατζησοφιά.

Λίγα χρόνια μετά και ενώ έχει έρθει η οικονομική κρίση ο σκηνοθέτης παίρνει τη μεγάλη απόφαση και μετακομίζει στο Λος Άντζελες για να ακολουθήσει το όνειρό του. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα αναλαμβάνει το Σασμό και γνωρίζει τεράστια επιτυχία αλλά και την μεγάλη αγάπη του τηλεοπτικού κοινού