Eurovision 2022: Η προβοκατόρικη ερώτηση που άφησε «κάγκελο» την Αμάντα Γεωργιάδη

Τι την ρώτησε ο δημοσιογράφος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: Η προβοκατόρικη ερώτηση που άφησε «κάγκελο» την Αμάντα Γεωργιάδη

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του 66ου Διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision και η Αμάντα Γεωργιάδη βάζει τα δυνατά της σε κάθε πρόβα για να ανεβάσει την Ελλάδα στον πήχη της ψηφοφορίας. Και ενώ οι καλλιτέχνες όλων των χωρών έχουν φτάσει στο Τορίνο για τις καθιερωμένες πρόβες τους, οι δημοσιογράφοι ελπίζουν να «εκμαιεύσουν» οποιαδήποτε είδηση μπορούν. (Δείτε εδώ τη δεύτερη πρόβα της Ελλάδας)

Η ερώτηση που άφησε «κάγκελο» την Αμάντα Γεωργιάδη

Και τα καταφέρνουν με επιτυχία. Στη συνέντευξη Τύπου της ελληνικής αποστολής, μια προβοκατόρικη ερώτηση άφησε άφωνη την Αμάντα.

Ένας δημοσιογράφος αναρωτήθηκε γιατί οι Έλληνες διοργανωτές επιλέγουν τα τελευταία χρόνια Ελληνίδες της ομογένειας για να εκπροσωπήσουν τη χώρα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

«Είσαι Ελληνίδα αλλά και Νορβηγίδα. Κάποιες από τις προκατόχους σου δεν ήταν επίσης 100% Ελληνίδες, ήταν από Καναδά, Ολλανδία. Τι πιστεύεις για αυτή τη στρατηγική να φέρνουν πίσω οι διοργανωτές Ελληνίδες από όλον τον κόσμο;» ρώτησε ο δημοσιογράφος.

Μεγάλη αναστάτωση με την πρόβα της Αμάντα

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2022 έχει ξεκινήσει. Η Αμάντα Γεωργιάδη, πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα, η οποία πήρε πολλές θετικές κριτικές, ανεβάζοντας τη θέση μας στα στοιχήματα.

Όπως μετέφερε ωστόσο το πρωί της Τετάρτης (4/5) η εκπομπή Super Κατερίνα, υπήρξε μια μεγάλη αναστάτωση με αφορμή τη δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, ενώ η πρόβα της Αμάντα είχε προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα (4/5), μία ανακοίνωση της EBU, παρέλειψε το όνομά της, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση στα μέλη της ελληνικής αποστολής.

Ωστόσο σύντομα διαπιστώθηκε πως επρόκειτο απλά για ένα λάθος και πως η πρόβα της Αμάντα με το Die Together θα γίνει κανονικά σήμερα στις 17:00.