«Μόνος σας σταυρωθήκατε....» - Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούριου για την αντίδραση του ιερέα απέναντι στην τρανς

Η παρουσιάστρια αποδοκίμασε έντονα τη συμπεριφορά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μόνος σας σταυρωθήκατε....» - Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούριου για την αντίδραση του ιερέα απέναντι στην τρανς

Πριν λίγα εικοσιτετράωρα έγινε γνωστό ένα δυσάρεστο συμβάν, κατά το οποίο μια τρανς γυναίκα βρέθηκε σε συσσίτιο της ενορίας της στην Καλλιθέα και ο ιερέας την απέρριψε έντονα. Είναι δυστυχώς γεγονός η απαξίωση της εκκλησίας προς τα τρανς άτομα.

Το περιστατικό αυτό αποδοκίμασε έντονα η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της Τετάρτης 4/5, καθώς δεν πίστευε στα μάτια της όταν είδε το βίντεο.

Η κάμερα της Super Κατερίνα και η Άννα Ζηρδέλη συνάντησαν τον ιερέα και του ζήτησαν να σχολιάσει το θέμα. Εκείνος αρνήθηκε και το μόνο που είπε ήταν «θα με σταυρώσετε».

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούριου στην απάντηση του ιερέα

Η Κατερίνα Καινούριου εξοργίστηκε με την απάντηση του ιερέα και δεν το έκρυψε.

«Τι να σταυρώσουμε; Μόνος σας σταυρωθήκατε μετά τις δηλώσεις και τις πράξεις σας. Μετά τις ατάκες που είπατε στη γυναίκα που ήρθε απλά να πάρει το φαγητό. Θα σταυρώσουμε; Εσείς έχετε σταυρώσει. Εσείς χαρακτηρίσατε μια γυναίκα που έχει κάνει αλλαγή φύλου και έχει νόμιμα τα χαρτιά της ως άνθρωπο του διαβόλου. Αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα και είναι δικαίωμά της στην τελική. Εσείς τα είπατε όλα αυτά, εσείς σταυρώσατε έναν άνθρωπο, δεν το κάνουμε εμείς», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η αντίδραση της Τζεφ Μοντάνα στο περιστατικό