«Ουδέποτε υπήρξε ο παραμικρός...» - Η δημόσια στήριξη της Βάσιας Παναγοπούλου στον Κώστα Σπυρόπουλο μετά την καταγγελία

«Μας τιμούσες όλες και πάντα οι σχέσεις ήταν απόλυτα επαγγελματικές»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ουδέποτε υπήρξε ο παραμικρός...» - Η δημόσια στήριξη της Βάσιας Παναγοπούλου στον Κώστα Σπυρόπουλο μετά την καταγγελία

Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει με την καταγγελία της ηθοποιού, Έλενας Αθανασοπούλου, η οποία κατηγορεί για βιασμό γνωστό σκηνοθέτη, ο Κώστας Κωστόπουλος μέσα από μία δημοσίευση του έκανε γνωστό το γεγονός πως παραιτείται από σκηνοθέτης στο Σασμό μέχρι να ξεδιαλύνει το τοπίο, διαψεύδοντας ταυτόχρονα τους ισχυρισμούς της ηθοποιού που μπορεί να μην τον έχει κατονομάσει, αλλά τον «φωτογραφίζει» με όσα λέει.

Κύμα συμπαράστασης στον σκηνοθέτη

Από την ώρα που δημοσιεύτηκε η συγκεκριμένη ανάρτηση, δεκάδες συνεργάτες και φίλοι του γνωστού σκηνοθέτη, σπεύδουν να εκφράσουν δημόσια τη συμπαράστασή τους. Η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Κώστα Κωστόπουλο, ήταν ανάμεσα σε αυτούς τοποθετήθηκε επί του θέματος και γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Κώστα μου, συνεργάστηκα μαζί σου άψογα. ουδέποτε υπήρξε ο παραμικρός υπαινιγμός ή πλανήθηκε στον αέρα οτιδήποτε σχετικά με τις γυναίκες συνεργάτιδες σου. μας τιμούσες όλες και πάντα οι σχέσεις ήταν απόλυτα επαγγελματικές».

Η Βάσια Παναγοπούλου υπέρ του Σπυρόπουλου

«Περιμένουμε από τον Εισαγγελέα να...»

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό έκανε το πρωί της Τετάρτης (4/5), η Έλενα Αθανασοπούλου, η ηθοποιός που κατήγγειλε γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό. Η ίδια εξήγησε πως περιμένει τον εισαγγελέα να δώσει το όνομα του σκηνοθέτη.

Η ίδια μάλιστα, εξήγησε πως τις τελευταίες μέρες έχει δεχθεί μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, ο οποίος τη στηρίζει στην δύσκολη αυτή απόφαση που πήρε.

«Εισπράττω πολλή αγάπη και δύναμη από το νησί μου, την Κρήτη, για αυτό και μένω εδώ αυτή τη στιγμή. Έχω καλή ψυχολογία επειδή είμαι με αγαπημένα μου πρόσωπα. Βγήκα να μιλήσω γιατί δε μπορούσα να κάνω αλλιώς. Η ψυχή μου δεν μου επέτρεπε να το κρατάω κρυφό με όλα όσα συμβαίνουν, βιασμοί, κακοποιήσεις… Ήμουν αρκετά μικροί τότε που έγινε το συμβάν, δεν είχα την ίδια πυγμή και το ίδιο θάρρος.

Αυτή τη στιγμή είμαι μια άλλη γυναίκα. Μιλάω δημόσια για να πάρουν θάρρος και άλλα κορίτσια για να λυτρώσουν τις ψυχές τους. Μου έχει αφήσει αρκετά τραύματα, δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο. Πριν το metoo ένιωθα μεγάλη ντροπή να βγω να πω κάτι τέτοιο. Θα κινηθώ νομικά και περιμένουμε από τον Εισαγγελέα να δώσει το όνομα του σκηνοθέτη. Δεν είχα ποτέ συνεργασία με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη, ήταν φιλική η γνωριμία μας», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Αθανασοπούλου.