Δύσκολες ώρες για τη ηθοποιό Ντόρα Μακρυγιάννη - Η ανάρτησή της

Η ηθοποιός έχασε το γατάκι της και δίνει αμοιβή σε όποιον το βρει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για τη ηθοποιό Ντόρα Μακρυγιάννη - Η ανάρτησή της

Πριν λίγες ώρες η Ντόρα Μακρυγιάννη, γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα post και μερικά stories προκειμένου να ανακοινώσει πως έχασε το αγαπημένο της γατάκι. Η ηθοποιός για άλλη μία φορά περνά δύσκολα, μιας και πρόσφατα είχε πρόβλημα με την υγεία της.

Η Ντόρα είναι ιδιαίτερα φιλόζωη και αγαπάει πολύ το γατάκι της. Στο post της έχει γράψει κάποια πολύ συγκινητικά λόγια για εκείνο και τη συντροφιά που της πρόσφερε.

Τα όμορφα λόγια της Ντόρας Μακρυγιάννη

«Μου λείπει η μυρωδιά σου,τα πατουσακια σου, το ναζί σου, τα μάτια σου, το γουργούρισμα σου, η ηρεμία που ένιωθα 3 χρόνια δίπλα σου .Είσαι η συντροφιά μου ,η παρέα μου ,το φιλαράκι μου που ήταν πάντα δίπλα μου ,στις χαρές μου ,στα δύσκολα μου βραδιά ,με έμαθες ακόμα περισσότερο τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη ,να σέβομαι το χώρο κ την ανεξαρτησία του άλλου .Με άκουγες να ξαπλώνω κ έτρεχες να χωθείς στην αγκαλιά μου .Καταλάβαινες όχι μόνο τον δικό μου πόνο, αν πονούσε το σώμα μου ή η ψυχη μου ,αλλά και των δικών μου ανθρώπων .Είσαι μια ζέστη αγκαλιά 3 χρόνια τώρα .Σε σώσαμε απ τον δρόμο ,στην αρχή εψαχνα για να πας σε μια οικογένεια,όταν κατάλαβα τι πλάσμα είσαι είπα δεν φευγεις από εδω ,σε ταιζα με μπιμπερό ,σε είχα ζεστό κ ασφαλή και τώρα είσαι ξανα σε ένα ξένο περιβάλλον μακρυά μου . Ξέρω ότι θα γυρίσεις ,δεν σου αφήνω άλλη επιλογή ,δεν γυρναω στην Αθήνα χωρίς εσένα.»

Επίσης, έχει ανεβάσει κάποια stories, στα οποία είναι πολύ στεναχωρημένη και ελπίζει να βρεθεί. Ζητάει βοήθεια σε όποιον το έχει δει και μάλιστα σε ένα από τα stories αναφέρει πως δίνει και αμοιβή.

αμοιβη ντορα μακρυγιαννη

ντορα μακρυγιαννη έχασε γατακι

ντορα μακρυγιαννη γατακι

Συμβουλές για το πώς να βρείτε το γατάκι σας που χάθηκε

Η αναμονή είναι φρικτή. Οι σκέψεις σας στοιχειώνουν και οι ερωτήσεις συσσωρεύονται. Πού είναι, πώς είναι, πότε θα επιστρέψει. Είναι μια εμπειρία που, εκτός από εξαιρετικά τρομερή, μπορεί να είναι πολύ δαπανηρή. Αλλά πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε το μυαλό σας όσο το δυνατόν πιο κρύο, γιατί είναι ο μόνος τρόπος που μπορούμε να σκεφτούμε καθαρά.

Όταν οι γάτες μου φεύγουν, αυτό που κάνω είναι:

  • Εάν η γάτα είχε ήδη βγει έξω, περιμένω 24 ώρες. Γιατί; Επειδή μπορεί να παίζει με μια άλλη γάτα. Εάν δεν έχει επιστρέψει, την επόμενη μέρα αρχίζω να βάζω αφίσες.
  • Εάν η γάτα δεν ήταν ποτέ έξω, βγαίνω να την ψάξω αμέσως. Γιατί; Επειδή μπορεί να έχει χαθεί.
    Πήγαινε να το βρεις
  • Μόλις επιβεβαιωθεί ότι η γάτα έχει χαθεί, η αναζήτηση πρέπει να ξεκινήσει. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να κάνετε μερικά πράγματα:
  • Είναι επίσης σημαντικό να προσφέρετε μια οικονομική επιβράβευση, καθώς αυτό θα βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους.
  • Ειδοποιήστε τον κτηνίατρο και τους γείτονες έτσι γνωρίζουν σε περίπτωση που το δουν.
  • Θα βγούμε για να τον αναζητήσουμε τα απογεύματα, δηλαδή όταν οι γάτες είναι πιο ενεργές. Ξεκινώντας τη διαδρομή μας πηγαίνοντας στα μέρη που βρίσκονται πιο κοντά στο σπίτι και μετά στα πιο απομακρυσμένα μέρη όπου πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να είναι.
  • Δεν χρειάζεται να ντρέπουμε να φωνάζουμε τη γάτα μας δυνατά. Εάν έχει χαθεί, πρέπει να ξέρετε ότι βγήκαμε για να σας αναζητήσουμε και δεν θα ξέρετε αν δεν λέμε το όνομά σας. Εκτός από την κλήση σας, μπορούμε να πάρουμε ένα κουτί (βρεγμένη τροφή για γάτες) για να προσελκύσουμε την προσοχή σας.

Έτσι, βγαίνοντας κάθε μέρα, θα έχουμε πολλές δυνατότητες να το βρούμε.