Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

«Να σταυρώσουμε το κοινό...» - ''Κόλαφος'' ο Νικολαΐδης με τις αντιδράσεις για το Super Mammy

Δε ''μάσησε'' τα λόγια του

«Να σταυρώσουμε το κοινό...» - ''Κόλαφος'' ο Νικολαΐδης με τις αντιδράσεις για το Super Mammy
News 05.05.2022 12:00
Από Ελένη Μήτση

O Σταύρος Νικολαϊδης πιάστηκε από την κάμερα του Super Κατερίνα την Πέμπτη 5/5 και έκανες δηλώσεις υπερασπιζόμενος το πρόγραμμα, που συμμετέχει και έχει κατακρεουργηθεί για σεξιστικό χαρακτήρα. Ο λόγος για το Super Mammy στο οποίο παίζει ο Σεφερλής και οι ατάκες του σε αυτό, προκάλεσαν το κοινό και πολλούς συναδέλφους, όπως και τον Κακλέα.

Ο ηθοποιός από τη μεριά του τόνισε πως θα πρέπει να παρακολουθήσουμε τη σειρά με διαλλακτική διάθεση και πως τα όσα έχουν ειπωθεί δεν είχα πρωταρχικό σκοπό να προκαλέσουν αλλά να χαρίσουν γέλιο. Συνεπώς δε θα πρέπει να επικρίνεται το τηλεοπτικό κοινό, που αντιλήφθηκε αυτή τη διάθεση, σύμφωνα με τον Σταύρο.

Oι δηλώσεις του Σταύρου Νικολαϊδη για το Super Mammy

«Να σταυρώσουμε το κοινό που τους αρέσει το Super Mammy; Κάποια από αυτά που ακούγονται είναι ανέκδοτα που γελάνε από το σχολείο» είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στο ζήτημα με τον Γιάννη Κακλέα τόνισε: «Δεν έχω να πω κάτι για το κύριο Κακλέα, ίσως πως κάτι σε άλλη συνέντευξη, γατί δεν θέλω να πω κάτι στο πόδι, γιατί έχω εμπειρία. Ο καθένας ας κάνει όσο καλύτερα μπορεί αυτό που κάνει, να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, γιατί παίζει ρόλο και αυτό στη δουλειά μας και ο Μάρκος είναι άψογος στη συμπεριφορά του προς τους συνεργάτες του και στα οικονομικά του και σε όλα».

«Γιατί δε μπορούμε να κάνουμε αστεία με τους βιασμούς;»

Ο Σταυρός Νικολαϊδης έδωσε μια πλήρως ειλικρινή με πολύ συγκεκριμένες κατευθύνσεις συνέντευξη στο περιοδικό Espresso. Για όσα έχουν συμβεί στο χώρο μετά το Metoo μίλησε ο ηθοποιός, καθώς προσπάθησε να είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικός με τα ονόματα, που κατηγορούνται.

Παρά το γεγονός πως και ο ίδιος έχει να θυμάται έντονη στιγμή στην καριέρα του από σκηνοθέτη θέλησε να τονίσει, πως το χιούμορ δε θα πρέπει να σταματήσει να γίνεται και πως καλό είναι να είμαστε αποδέκτες του, χωρίς παρεξηγήσεις.

Έπαιξες και με τον Παύλο Χαϊκάλη και γνώριζες τον Πέτρο Φιλιππίδη. Τι πιστεύεις για όσα συμβαίνουν;

Θεωρώ πως σε ορισμένα θέματα υπάρχει υπερβολή. Στο θέμα του Χαϊκάλη δεν υπάρχει καμιά καταδίκη. Δεν έχει φτάσει στον εισαγγελέα θέμα δικό του. Να καταστραφεί η ζωή ενός ανθρώπου χωρίς να υπάρχει καταδίκη από δικαστήριο, δεν το θεωρώ σωστό. Όπου υπάρχει καταδικαστική απόφαση από το κράτος, ναι, είμαι μαζί τους και καλώς γίνεται και πρέπει να βγαίνουν αυτά τα θέματα. Αν με ρωτάς προσωπικά, δεν είχα τέτοια εικόνα για τον Παύλο.

Με τον Φιλιππίδη δεν είχα συνεργαστεί ποτέ, όμως γνώριζα ότι ήταν δύσκολος άνθρωπος και εγωκεντρικός. Εγώ τον έβλεπα και τον θαύμαζα, και τον θεωρώ σπουδαίο ηθοποιό. Είμαι υπέρ του κινήματος #MeToo και τα θύματα που έχουν πληγωθεί πρέπει να δικαιωθούν. Ανεξαρτήτως του χρόνου που θα ειπωθούν, οι καταγγελίες πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω. Όμως μη φτάσουμε και στο αντίθετο άκρο και στη δαιμονοποίηση όλων των πραγμάτων.

Σταύρος Νικολαϊδης

Δεν τολμάμε πια να μιλήσουμε, να σατιρίσουμε, να γελάσουμε. Με το σίριαλ του Μάρκου Σεφερλή, με ένα ανέκδοτο που λέγεται από πολύ παλιά (σ.σ.: με τον βιαστή στον δρόμο), έγινε ο χαμός και λένε πλέον ότι δεν μπορούμε να κάνουμε αστεία με τους βιασμούς. Και ερωτώ: Γιατί, παιδιά, δεν μπορούμε να κάνουμε αστεία με τους βιασμούς;

Και με τον βιασμό κάνουμε αστεία, και με τον θάνατο κάνουμε αστεία και με τα πάντα μπορούμε να κάνουμε αστεία. Αυτό είναι το χιούμορ. Δηλαδή πριν από 20 χρόνια που λεγόταν αυτό το ανέκδοτο, δεν υπήρχαν βιασμοί; Τώρα τι άλλαξε ξαφνικά; Το ότι βιάζονται από γνωστούς; Δηλαδή πλέον δεν μπορούμε ούτε να μιλήσουμε; Υποψιάζομαι πως όλο αυτό μπορεί να είναι και κατευθυνόμενο και είναι τρομερά υπερβολικά να γίνονται όλα για μια τηλεοπτική σειρά.

Ο Μάρκος πώς το πήρε όλο αυτό;

Θεωρεί ότι είναι στοχοποιημένος από κάποιους ανθρώπους επειδή δεν ανήκε ούτε ανήκει σε κανένα σύστημα. Πιστεύει ότι είναι ο εύκολος στόχος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είναι κρίμα γιατί...» - Ο Διονύσης Ατζαράκης σχολιάζει τον Μάρκο Σεφερλή για το Super Mammy

Γρηγόρης Μελάς: «Θα το λουστεί ο ΑΝΤ1» - Τα σχόλια για τον Μάρκο Σεφερλή και το Super Mammy

Share