Ώρες αγωνίας για τη Βασίλισσα Ελισάβετ - Εισβολέας μπήκε στο κάστρο Windsor και παρίστανε τον ιερέα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ώρες αγωνίας για τη Βασίλισσα Ελισάβετ - Εισβολέας μπήκε στο κάστρο Windsor και παρίστανε τον ιερέα

Μπορεί να έχασε πριν ένα χρόνο τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο, να κόλλησε κορωνοϊό και να αρρώστησε λίγο βαριά, αλλά τα μαρτύρια της βασίλισσας Ελισάβετ δεν σταματούν. Ένα μήνα πριν από το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, η βασίλισσα λαχτάρησε εξαιτίας ενός εισβολέα.

Εισβολέας στο Κάστρο της Ελισσάβετ

Όλα έγιναν στις 26 Απριλίου 2022, λίγες ώρες προτού επιστρέψει η Ελισάβετ στο κάστρο του Windsor, από όπου έλειπε διότι γιόρταζε τα 96α γενέθλια της στο Sandringham. Ένας εισβολέας υποδύθηκε τον ιερέα Cruise, και υποστήριξε ότι είναι φίλος του ιερέα Matt Coles, με αποτέλεσμα οι αξιωματικοί να τον καλέσουν να φάει μαζί τους, σύμφωνα με το βρετανικό TalkTV.

«Είπε πολλές ιστορίες, όλοι διασκέδαζαν και έπιναν και όταν άρχισε να λέει πως έχει δουλέψει και ως πιλότων δοκιμών σε καθίσματα εκτοξευτήρα και πώς έχει κάποια όργανα που έχουν πληγωθεί, τότε οι αξιωματικοί κατάλαβαν πως κάτι πάει λάθος», τόνισε η πηγή.

Όμως παρά το οξύμωρο των λόγων του, οι Αρχές δεν έκαναν παραπάνω έρευνα για την ταυτότητα και το παρελθόν του. Μόνο όταν επέστρεψε η βασίλισσα στο παλάτι ξεκίνησαν οι έρευνες και αποκαλύφθηκε η πραγματική του ταυτότητα, αφού πρώτα πανικοβλήθηκε η μονάρχης.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Η εμφάνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ που ανέτρεψε τις φήμες για την κατάσταση της υγείας της

Ευχάριστα νέα για τη Βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς μετά τα γενέθλια της και τις φήμες που την ήθελαν όχι καλά στην υγεία της, εκείνη εμφανίστηκε ευδιάθετη και χωρίς τη βοήθεια του μπαστουνιού όταν συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ελβετίας στο Κάστρο του Ουίνδσορ μετά την επιστροφή από το διάλειμμα μιας εβδομάδας στο Σάντριγχαμ.

Η μονάρχης, η οποία αντιμετώπισε προβλήματα κινητικότητας τους τελευταίους μήνες, φωτογραφήθηκε χαμογελαστή με τον Ignazio Cassis και την σύζυγό του Paola στο καθιστικό της στο Oak Room το πρωί της Πέμπτης (28/4). Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος του Παλατιού τόνισε ότι ελπίζει η Βασίλισσα να παραστεί στα εγκαίνια του κοινοβουλίου σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, στις 10 Μαΐου, αλλά η επιβεβαίωση αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ με επισκέπτες

Σημειώνεται ότι σε πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμασιών ενόψει των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου βρίσκεται η Βρετανία. Εκτός από τα δημόσια events λόγος γίνεται και για ένα φαντασμαγορικό πάρτι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ με την συμμετοχή των μεγαλύτερων αστέρων της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ χωρίς μπαστούνι