Ευχάριστα νέα για τον Πάνο Ιωαννίδη - Τι θα γίνει με το μέλλον του στο MasterChef;

Η αποκάλυψη στον αέρα του Super Κατερίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για τον Πάνο Ιωαννίδη - Τι θα γίνει με το μέλλον του στο MasterChef;

Το πρωί της Πέμπτης 5/5 η κάμερα του «Super Κατερίνα» πέτυχε τον Πάνο Ιωαννίδη λίγες μέρες μετά την είδηση ότι το MasterChef θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Φυσικά τα νέα μόνο ευχάριστα θα μπορούσαν να είναι για τον διάσημο chef για αυτό και το χαμόγελο δεν έφυγε στιγμή από τα χείλη του.

Η αποκάλυψη του Πάνου Ιωαννίδη για το MasterChef

Μην ξεχνάμε ότι τα νούμερα του ριάλιτι μαγειρικής δεν είναι τόσο υψηλά φέτος, όπως τα προηγούμενα χρόνια, οπότε ήταν αρκετά θολό το τοπίο με το αν τελικά θα πάρει το πράσινο φως για του χρόνου. Και μπορεί να τρέχει εδώ και αρκετά χρόνια και ορισμένοι από τους τηλεθεατές να έχουν κουραστεί, ωστόσο φαίνεται πως ο σταθμός στηρίζει το παιχνίδι.

«Υπάρχουν συζητήσεις σίγουρα για την επόμενη σεζόν και για τις αλλαγές που θα υπάρχουν προς το καλύτερο. Πρώτα ο Θεός θα είμαι και εγώ μέσα» αποκάλυψε ο γνωστός σεφ.

Η αντίδραση του Ιωαννίδη στην ερώτηση για το Survivor

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα "τσάκωσε" τον Πάνο Ιωαννίδη μια ημέρα μετά την έναρξη του μαγειρικού show και μεταξύ άλλων η ρεπόρτερ τον ρώτησε και για το Survivor 5.

Ωστόσο, δεν περίμενε την αντίδραση του... αφού ο αγαπημένος σεφ δεν ήξερε τι της έλεγε, αφού όπως δήλωσε δεν βλέπει το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Πάνος Ιωαννίδης συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για το αν είναι τυχαίο το φιλί που δόθηκε στο Survivor ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη. Η απάντηση του: «Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μου μιλάτε; Δεν το βλέπω. Δεν έχω δει κανέναν μαγειρικό παιχνίδι. Δεν αγχώνομαι για τα νούμερα τηλεθέασης, εγώ κριτής είμαι, είναι δουλειά άλλων τα νούμερα».