GNTM: Αδιανόητο! Αποκαλύφθηκε το πρόσωπο που θα αναλάβει την θέση του Γιώργου Καράβα στο reality μόδας

Δεν φαντάζεστε ποιος είναι!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM: Αδιανόητο! Αποκαλύφθηκε το πρόσωπο που θα αναλάβει την θέση του Γιώργου Καράβα στο reality μόδας

Το πρωί της Πέμπτης 5/5 μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα ο Έντουαρντ Στεργίου. Κάπου εδώ να τονίσουμε πως τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο GNTM όπου μπορεί να μην ήταν ο μεγάλος νικητής ωστόσο κατάφερε να "κλέψει" τις καρδιές των τηλεθεατών του STAR.

Οι δηλώσεις του Έντουαρντ Στεργίου

Πιο συγκεκριμένα, ολοένα και περισσότερο ακούγεται το γεγονός πως θέλουν το γνωστό μοντέλο να παίρνει την θέση του Γιώργου Καράβα ως coach. Ο ίδιος σε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Θα πάρω τη θέση του κυρίου Kαράβα; Θα πάρω τη θέση της Βίκυς Καγιά; (Να τονίσουμε ότι θα επιστρέψει στον 5ο κύκλο)Δεν ξέρουμε δεν ξέρουμε. H Βίκυ δεν κουνιέται από τον θρόνο της. Αλλά το σενάριο να αναλάβει ρόλο κριτή δεν του είναι αδιάφορο και μάλιστα τον εξιτάρει.

Πιστεύω θα ήταν ένα ωραίο challenge να πάρω θέση coach. Επίσημες συζητήσεις δεν έχουν γίνει. Οπότε μένουμε σε αυτό και βλέπουμε».

Το πρόσωπο που θα πάρει την θέση του Γιώργου Καράβα στο GNTM 5

Από την άλλη και σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τελικά στη θέση του coach στον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας αναμένεται να δούμε την Μαίρη Βιτινάρος. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή κάποια ανακοίνωση.

Μάλιστα, όπως φαίνεται έχει επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς η μόνιμη της κατοικία είναι η Αυστραλία. Πιο συγκεκριμένα, είναι Ελληνίδα της Αυστραλίας τρίτης γενιάς, αφού οι πρώτοι συγγενείς της που πήγαν μετανάστες εκεί, ήταν οι παππούδες της. Η ίδια είναι μόλις 29 ετών με ύψος 1.80εκ και υπέροχες αναλογίες. Μάλιστα, έχει δουλέψει σε διάσημους οίκους όπως είναι ο Versace ενώ το όνειρό της είναι να γίνει ένας άγγελος της Victoria’s Secret.