«Όταν γινόταν σύγκριση με την Λάσκαρη δεν...» - Η Καλογρίδη για όσα άκουσε στη σχέση της με τον Λυκουρέζο

«Τότε που ζήσαμε το παρανάλωμα του πυρός...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Όταν γινόταν σύγκριση με την Λάσκαρη δεν...» - Η  Καλογρίδη για όσα άκουσε στη σχέση της με τον Λυκουρέζο

Η Νατάσα Καλογρίδη, το πρωί της Πέμπτης 5/5, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και αποκάλυψε για πρώτη φορά άγνωστες πτυχές της ζωής της, από την απώλεια του πατέρα της, τον οποίο έχασε τόσο άδικα σε μικρή ηλικία, έως την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, και όσα άκουσε κατά τη διάρκεια της.

Ο έρωτας, ο γάμος και η σύγκριση με τη Ζωή Λάσκαρη

«Ερωτεύτηκα, έζησα τον γάμο, έγινα σύζυγος άλλα όχι μητέρα, και όταν μου τέλειωσε, τέλειωσε και ο γάμος. Στις δέκα μέρες γνωριμίας, μου έκανε πρόταση γάμου στη Φλωρεντία, είπα ναι και ο γάμος ήταν ένα πάρτι για τον έρωτα. Ήταν τόσο ισχυρό αυτό που έζησα με την απώλεια, που για να πληγωθώ πλέον και να νιώσω κρακ μέσα μου, δεν ξέρω τι πρέπει να συμβεί. Ξέρω πολλούς που είναι γύρω μας και έχουν πει πράγματα για μένα καθόλου κολακευτικά, άλλα πραγματικά δεν με αφορά»

«Είχαμε βγει με το αγόρι μου και μία γνωστή μας και όταν πήγα στην τουαλέτα, εκείνη είπε πράγματα για μένα τους λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους! Τότε που ζήσαμε το παρανάλωμα του πυρός με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο δεν παραπονέθηκα, που όλοι έκαναν αναπαραγωγή της λανθασμένης ηλικίας μου. Έλεγαν τότε ότι γιόρταζα τα 55α γενέθλια μου επειδή το wikipedia είχε γράψει ότι είμαι γεννημένη το 1963. Είχαμε κάνει τις απαραίτητες κινήσεις με τον Λυκουρέζο, το λύσαμε και βρέθηκε τελικά ότι υπάρχει ένα τύπος που αλλάζει την ημερομηνία γέννησης μου», τόνισε σχετικά με την ηλικία της και τον σάλο που είχε ξεσπάσει.

«Φυσικά και πρόλαβα να απολαύσω τη σχέση μου με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, κάνεις δεν έχει την ικανότητα να μου χαλάσει τη δική μου ιστορία. Δεν με ενόχλησε όταν γινόταν σύγκριση της εικόνας μου με εκείνη της Λάσκαρη, αν επηρεαζόμουν από αυτά θα σήμαινε ότι υπάρχει μεγάλο θέμα. Όταν τελειώνει μία σχέση καταφέρνω να έχω καλές σχέσεις. τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο τον πήρα τηλέφωνο να έρθει στην παράσταση», κατέληξε λέγοντας.

«Όλες οι μεγάλες μου σχέσεις ήταν πάντοτε άνθρωποι με τους οποίους...»

Το απόγευμα της Πέμπτης 29/4 η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων η ίδια "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για το κομμάτι των σχέσεων καθώς η ηθοποιός σχολίασε μεταξύ άλλων πως: «Είναι τρομερό το γεγονός ότι όλες οι μεγάλες σχέσεις μου, 1,5 έτους, κάπου εκεί, ήταν πάντοτε άνθρωποι με τους οποίους δεν ήθελα να τους ξέρω, δηλαδή δεν μου έκαναν καθόλου.

Πώς γινόταν και ξαφνικά ήμασταν ζευγάρι. Δεν κατέληξα σε κάποιο συμπέρασμα. Είπα ζήσε το. Θέλω όταν είναι να συμβεί κάτι να συμβεί. Να είμαι καλά».