«Κάποια στιγμή βγήκαμε, και...» - Η Νατάσσα Καλογρίδη "σπάει" τη σιωπή της για τον Λυκουρέζο

Τα είπε έξω από τα δόντια!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Κάποια στιγμή βγήκαμε, και...» - Η Νατάσσα Καλογρίδη

Η Νατάσα Καλογρίδη το μεσημέρι της Πέμπτης 28/4 κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλα και όπως ήταν επόμενο δεν θα μπορούσε να λείπει από την κουβέντα τους μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, με τον οποίο ήταν ζευγάρι για κάποιο διάστημα.

Η Νατάσα Καλογρίδη για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

«Συνάντησα έναν άνθρωπο, μέναμε στην ίδια πολυκατοικία, απλά τα πράγματα. Κάποια στιγμή βγήκαμε, τα είπαμε, τα ξανά είπαμε, είναι ένας άνθρωπος με ένα πνεύμα…». Στην ερώτηση για το αν μένουν ακόμα στην ίδια πολυκατοικία, η Νατάσα Καλογρίδη απάντησε: «Πρόσφατα μεταφέρθηκε το γραφείο του από την πολυκατοικία».

«Έχουμε χωρίσει! Αυτό που θα πω είναι...»

Στην εκπομπή Love it είχε βρεθεί καλεσμένος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την σχέση που είχε με την Νατάσα Καλογρίδη αλλά επιβεβαίωσε και τον χωρισμό τους.

«Δικηγορώ με την ίδια ένταση και την ίδια αγάπη που είχα πριν από μερικά χρόνια. Και κερδίζεις υποθέσεις και χάνεις. Στη ζωή μου έχω κερδίσει μεγάλες δίκες αλλά έχω χάσει. Θα μου άρεσε κάποιο παιδί μου να συνεχίσει. Θα ήταν κοντά μου τώρα, θα συνεργαζόμασταν όμορφα, όπως συμβαίνει σε ορισμένους συναδέρφους.

Σε κάποια φάση στη ζωή της η Μαρία Ελένη ξεκίνησε και θέλησε να μπει στον χώρο αυτό αλλά το εγκατέλειψε γιατί τελικά δεν της άρεσε. Με τη Ζωή ζήσαμε 41 χρόνια. Η μοναξιά που έχω με πληγώνει. Μου λείπει η λαμπερή παρουσία της και η μεγάλη της αφοσίωση» είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

«Είδα το Just the 2 of Us γιατί ο Νίκος Κοκλώνης είναι φίλος και δεύτερον γιατί συμμετέχει η εγγονή μου, η Ζένια. Αγαπάει αυτό που κάνει, σπούδασε θέατρο και χαίρομαι πολύ που τη βλέπω εκεί. Δε ξέρω μέχρι που θα φτάσει. Την αγαπώ πολύ τη Ζένια και έχουμε μια θαυμάσια σχέση». Δείτε όσα δήλωσε η Ζένια Μπονάτσου για την Νατάσα Καλογρίδη

Κατόπιν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό του από τη Νατάσα Καλογρίδη.

«Με τη Νατάσα (Καλογρίδη) μέναμε στην ίδια πολυκατοικία. Μένει στο ισόγειο και εγώ στον πρώτο όροφο. Τώρα έφυγα, αλλά ούτως η αλλιώς έχω καιρό να τη δω. Είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα. Δεν είμαστε μαζί, έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό που θα πω είναι ότι πάντοτε πίστευα πως οι γυναίκες μας επιλέγουν» τόνισε και εξήγησε για την περίοδο των γιορτών: «Δεν με ενθουσιάζει η εποχή των γιορτών. Πάντα περνάγαμε με τη Ζωή ήρεμα τα Χριστούγεννα. Ποτέ ιδιαίτερα κοσμικά. Ποτέ. Το ωραιότερο δώρο που μου έχει κάνει η Ζωή είναι η παρουσία της».